Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пенсійний фонд інформує

30 Червня, 2022 р., 17:06
Точність даних, відображених у Податковому розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків-фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску (далі – Податковий Розрахунок), суттєвим чином впливає на правильність обрахунку страхового стажу працівника, а також нарахування пенсії, допомоги по тимчасовій непрацездатності та інших соціальних виплат.
23 Червня, 2022 р., 14:55
Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області продовжують надавати детальні консультації та відповіді на питання слухачів під час онлайн навчання для страхувальників. Чергова відеозустріч на тему: «Своєчасне подання звітності – запорука успішного створення е-лікарняного» відбудеться 30 червня 2022 року о 14-00 год. з використанням відеоплатформи ZOOM.
14 Червня, 2022 р., 12:08
У зв’язку з дією воєнного стану фізичним особам-підприємцям, які провадять діяльність за спрощеною та загальною системами оподаткування, займаються незалежною професійною діяльністю, а також членам фермерських господарств надане право тимчасово, у період з 1 березня 2022 року та впродовж 12 місяців після скасування воєнного стану  не нараховувати та  не сплачувати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Такий крок застосований задля зменшення фінансового навантаження на підприємців та стимулювання їх до продовження діяльності, необхідної для країни в складних умовах війни.
10 Червня, 2022 р., 15:45
 Детальні роз'яснення законодавчих змін у пенсійному законодавстві начальник управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Людмила Троцюк надала під час передачі "Прайм-тайм" регіонального Суспільного мовника.
10 Червня, 2022 р., 15:44
У прямому ефірі радіо "Буковина" відповіді на актуальні запитання щодо пенсійного забезпечення надала начальник управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Людмила Троцюк.
02 Червня, 2022 р., 16:47
Законом України “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб” передбачено встановлення надбавок непрацюючим пенсіонерам, які мають на своєму утриманні непрацездатних членів сім’ї. Розмір надбавки на кожного непрацездатного члена сім’ї становить 50% прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність.
17 Травня, 2022 р., 12:01
30.04.2022 набули чинності законодавчі зміни, що відновили право на достроковий вихід на пенсію особам, звільненим з роботи у зв’язку із реорганізацією/ліквідацією підприємства або за станом здоров’я (не більш як за півтора року до досягнення пенсійного віку).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь