Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пенсійний фонд інформує

03 Жовтня, 2022 р., 12:33
ПРО ПЕРЕРАХУНКИ ПЕНСІЙ З 1 ЖОВТНЯ
03 Жовтня, 2022 р., 08:58
Щоб отримати довідку від Пенсійного фонду, не потрібно навіть виходити з дому.
03 Жовтня, 2022 р., 08:51
ЯК ПЕРЕВІРИТИ ФАКТ СПЛАТИ ВНЕСКІВ ТА НАБУТИЙ СТРАХОВИЙ СТАЖ? ВІДЕОІНСТРУКЦІЯ
26 Вересня, 2022 р., 08:49
Набрали чинності зміни до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб», що дають право на продовження виплати пенсії при укладенні контракту про проходження служби цивільного захисту.
23 Вересня, 2022 р., 11:07
Оновіть формат пенсійного посвідчення та використовуйте його через додаток "ДіЯ".
23 Вересня, 2022 р., 10:24
 Зміна обставин, які справляють вплив на розрахунок пенсійної виплати, - інформація, яку необхідно своєчасно повідомляти органам Пенсійного фонду. За її відсутності можливі нарахування і виплата зайвих коштів, які неодмінно доведеться повертати.
15 Вересня, 2022 р., 10:11
В Реєстрі застрахованих осіб на кожну застраховану особу заведена персональна облікова картка, в якій накопичується інформація про розмір нарахованих заробітків та суми сплачених з них внесків, отримання різних соціальних виплат, тривалість набутого страхового стажу, розмір пенсії тощо. Перевірити ці дані та за потреби внести корективи має можливість кожна застрахована особа, звернувшись до будь-якого територіального відділення Пенсійного фонду України. Для цього потрібно мати при собі тільки паспорт і довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код). Найзручніше ж це робити у режимі онлайн, зареєструвавшись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua) за допомогою кваліфікованого електронного підпису або авторизувавшись на цьому сервісі через Інтегровану систему електронної ідентифікації GovID. Авторизацію за допомогою GovID, яка передбачає вхід на вебпортал через мобільного оператора (MobileID) або номера банківської картки (BankID), можна здійснити як на сайті порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, так і в мобільному застосунку «Пенсійний фонд».
15 Вересня, 2022 р., 09:29
Ведення Реєстру електронних листків непрацездатності здійснює Пенсійний фонд України, і формуються вони саме на основі наявної в його базі інформації про застрахованих осіб.      Отож головним чинником успішного створення електронного листка непрацездатності та відповідних соціальних виплат за цей період є наявність в Реєстрі достовірних відомостей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь