Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

19 Червня, 2024 р., 15:56
Платники податку на нерухоме майно поповнили місцеві бюджети Буковини на  95,5 млн грн У січні - травні 2024 року власники нерухомості сплатили до місцевих бюджетів Буковини 95,5 млн грн податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Це на 31,3 млн грн більше, ніж у минулому році.  Про це інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області. 
19 Червня, 2024 р., 09:00
20.06.2024 року щебеневий кар’єр проводитиме заплановані вибухові роботи, під час яких на кар’єрі подаватимуться сигнали сирени, які буде чутно:
18 Червня, 2024 р., 12:52
Державна служба України з питань праці інформує: працевлаштування неповнолітніх працівників вимагає особливої уваги та дотримання певних вимог. Ось основні кроки, які необхідно виконати суб’єкту господарювання при оформленні трудового договору з неповнолітніми працівниками.
18 Червня, 2024 р., 12:34
14 червня 2024 року відбулося чергове засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Кельменецької селищної ради, під керівництвом селищного голови Богдана ОЛІЙНИКА - голови Комісії.
18 Червня, 2024 р., 11:58
Шкідливість білокрилки на овочевих культурах
18 Червня, 2024 р., 11:56
Відділ захисту рослин, фітосанітарної діагностики та прогнозування управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області інформує! Погодні умови 1-ї декади червня – тепла й волога погода відповідають показникам «критичних днів» для первинного зараження рослин картоплі та томатів фітофторозом.
18 Червня, 2024 р., 11:01
Літо вчителів німецької мови Перковецького НВК розпочалося не відпусткою, а відкриттям пришкільного мовного табору. «Ich liebe Deutsch» - гасло мовного табору «Дзвіночки» до якого залучалися учні 4-8 класів.
14 Червня, 2024 р., 15:16
Для придбання дров'яної деревини створений онлайн магазин дров для населення «ДроваЄ», шоб придбати лісопродукцію потрібно пройти авторизацію, зробити замовлення та оплатити рахунок.
14 Червня, 2024 р., 14:58
На сайті ДПС функціонує електронний сервіс «Калькулятор для обчислення сум податку за нерухомість та плати за землю» Фахівці Головного управління ДПС у Чернівецькій області нагадують, що на сайті ДПС України діє електронний сервіс «Калькулятор обчислення суми податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, з фізичних осіб»: https://tax.gov.ua/calculator/realty  та «Калькулятор обчислення плати за землю з фізичних осіб»: https://tax.gov.ua/calculator/land 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь