Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

04 Липня, 2024 р., 10:21
    До регіонального офісу – центру роботи з мікро- та малим бізнесом «Зроблено в Україні» у Чернівцях вже звернулися майже 200 осіб, які планують створювати або розширювати бізнес. З них 23 вже подали документи на отримання гранту за програмою «Власна справа» або на «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей».
03 Липня, 2024 р., 15:52
У роботодавців тепер є додатковий стимул брати на роботу Захисників та Захисниць, оскільки підприємствам повертається половина фактичних витрат на оплату праці, але не більш як розмір мінімальної заробітної плати, у разі працевлаштування терміном понад рік безробітних з категорії УБД. Загальна тривалість виплати – до 6 місяців за умови працевлаштування строком до 1 року.
03 Липня, 2024 р., 15:12
Компанія-перевізник «Грузар» [https://dn5pr.r.sp1-brevo.net/mk/cl/f/sh/SMK1E8tHeFuBop7QajL8A2EuPUHf/c0e9MTG2oJ_R] запустила соціальний проєкт, спрямований на допомогу постраждалим від російської агресії, із безкоштовного переїзду чи перевезення речей УБД та ВПО.
03 Липня, 2024 р., 10:01
   Вакцинація (щеплення, імунізація) – це створення штучного імунітету в людини до певних інфекційних хвороб, шляхом введення вакцини, анатоксину чи імуноглобуліну.
02 Липня, 2024 р., 14:06
Шановні мешканці та підприємці Кельменецької селищної територіальної громади!
01 Липня, 2024 р., 15:48
У наш час волонтерство стало потужним суспільним рухом та проявом самовідданої активності громадян.
28 Червня, 2024 р., 15:12
У Чернівецькій області зареєстровано 16238 РРО/ПРРО, податківці нагадують про фінансову відповідальність у разі їх відсутності У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області звертають увагу, що  підприємці — платники єдиного податку другої, третьої та четвертої груп та на загальній системі оподаткування зобов'язані застосовувати РРО/ПРРО при здійсненні розрахункових операцій в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (надані послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для подальшого її переказу.
25 Червня, 2024 р., 16:39
У спекотну пору, коли температура повітря сягає понад +30 ºС у затінку, а робочий час припадає на найспекотніший період дня, суб’єктам господарювання важливо організувати для персоналу оптимальний режим праці та відпочинку.
24 Червня, 2024 р., 10:49
21 червня відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради.
21 Червня, 2024 р., 16:09
20 червня 2024 року в селі Перківці Кельменецької територіальної громади відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки та вшанування пам’яті захисника України ГОНЧАРА ІГОРЯ АНАТОЛІЙОВИЧА, головного сержанта стрілецького взводу в/ч А4856, який героїчно загинув на сході України, захищаючи рідну землю. Меморіальну дошку встановили на фасаді рідної школи загиблого героя, Перковецькому навчально-виховному комплексі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь