Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сторінка на стадії наповнення.

06 Вересня, 2024 р., 12:13
На Буковині власники нерухомості сплатили до місцевих бюджетів понад 165 млн грн податку на нерухомість Впродовж січня – серпня 2024 року власники нерухомості сплатили понад 165 млн грн податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Про це інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області. 
05 Вересня, 2024 р., 10:00
Під головуванням заступника Міністра соціальної політики Уляни Токарєвої відбулися робочі зустрічі щодо виконання норм постанови Кабінету Міністрів України від 06.08.2024 № 888 «Деякі питання реалізації експериментального проєкту з організації надання внутрішньо переміщеним особам похилого віку, особам з інвалідністю соціальних послуг стаціонарного догляду, підтриманого проживання за принципом “гроші ходять за людиною”».
04 Вересня, 2024 р., 15:27
Військовий збір: впродовж січня – серпня 2024 року буковинці сплатили до державного бюджету майже 290,3 млн грн Буковинці на фінансування УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ у січні – серпні цього року сплатили майже 227,0 млн грн військового податку – повідомляє в.о. начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Теодозія Чернецька. Порівняно з аналогічним періодом  минулого року надходження зросли на 26,0 млн грн, або на 10 відсотків.
04 Вересня, 2024 р., 12:10
Розпочався конкурсний відбір медіаторів, які залучатимуться центрами з надання безоплатної правничої допомоги: прийом документів до 20 вересня. Про це повідомляють в Координаційному центрі з надання правничої допомоги.
03 Вересня, 2024 р., 11:00
Розпочато інформаційну кампанію «Виходь на світло!», яку втілює Державна служба України з питань праці. Незадекларована праця – це свідоме уникнення роботодавцями і працівниками офіційного оформлення трудових відносин. Така практика може здатися привабливою, оскільки вона дозволяє обом сторонам отримати певні переваги, такі як зменшення податкового навантаження, уникнення виплат до фондів соціального страхування, або навіть отримання соціальних пільг, які інакше були б недоступними. Проте, такий підхід несе в собі серйозні ризики і довгострокові негативні наслідки як для працівників, так і для роботодавців.
29 Серпня, 2024 р., 15:40
Буковина: До місцевих бюджетів сплачено 70,3 млн грн акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизних товарів  У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області повідомляють, що з початку 2024 року до місцевих бюджетів надійшло 70,3 млн грн акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизними товарами. Це на 7,8 відсотків, або 5,0 млн грн більше ніж за відповідний період минулого року. 
29 Серпня, 2024 р., 12:21
10 років тому сталась одна із найбільш трагічних подій у нашій історії.
29 Серпня, 2024 р., 11:22
Нині в базі Чернівецького обласного центру зайнятості є понад 620 вакансій. Понад 90 вільних посад – в галузі освіти.
26 Серпня, 2024 р., 16:09
Чи можуть отримати пільгу щодо сплати земельного податку фізичні особи, яким призначено пенсію не за віком, а за вислугу років, по інвалідності, у зв’язку з втратою годувальника тощо, після досягнення ними пенсійного віку без зміни виду пенсії?
26 Серпня, 2024 р., 08:21
Служба зайнятості спільно з Агентством ООН у справах біженців (УВКБ ООН) організували комунікаційний майданчик «Гранти та інші можливості для самореалізації та розвитку». На захід запросили і внутрішньо переміщених осіб, щоб люди, які знайшли прихисток у Чернівецькій області, могли інтегруватися у нову громаду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь