Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Безоплатна правнича допомога

01 Березня, 2023 р., 15:51
Ламінування - це нанесення на документ прозорої плівки. Як показує практика люди звикли ламінувати, такі важливі документи, як дипломи, свідоцтва про народження, шлюб чи розлучення, вважаючи що це хороший спосіб захистити папери від пошкодження.
08 Лютого, 2023 р., 15:46
Особиста приватна власність кожного із подружжя - це те майно, яке належить лише одному з подружжя і на яке не поширюється сімейно-правовий принцип спільності майна подружжя. Щодо цього майна кожен із подружжя має право самостійно здійснювати правочинності власника.
27 Січня, 2023 р., 14:45
1 січня 2023 року набув чинності законопроєкт №3663 про внесення змін до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (нова редакція) та інших законодавчих актів України». Про те, які саме ці зміни та як вони впливатимуть на розрахунки лікарняних у 2023-му році, розповідає юристка Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Яна БУКША
23 Січня, 2023 р., 12:42
Наразі через повномасштабну війну росії проти України та дії окупантів у багатьох регіонах нашої держави відбуваються викрадення громадян. Доля деяких українців наразі залишається невідомою, зв’язок між рідними та близькими втрачений. Тому важливим для людей, які втратили зв’язок з близькою людиною, є визначення правового статусу особи, з якою втрачено зв’язок і місце знаходження якої невідомо.
08 Квітня, 2022 р., 10:33
Через збройну агресію росії проти нашої держави породіллі в Україні часто не можуть дістатися до закладів охорони здоров’я для запланованих та безпечних пологів, а вимушені народжувати у сховищах, вдома або інших непристосованих для цього місцях.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь