Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

17 вересня 2024 року

Дата: 18.09.2024 16:17
Кількість переглядів: 8

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

  засідання постійної комісії з питань планування бюджету і фінансів, підприємницької діяльності та інвестицій

від 17 вересня 2024 року

1. Про хід виконання Програми підтримки державної політики в сфері Казначейського обслуговування бюджетних коштів Кельменецької селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

Доповідач: Бурлака Андрій, начальник Управління Державної казначейської служби України у Кельменецькому районі Чернівецької області

2. Про внесення змін до Програми підтримки державної політики в сфері Казначейського обслуговування бюджетних коштів Кельменецької селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

Доповідач: Василишена Світлана, начальник фінансового відділу

3. Про затвердження фінансового плану КП «Кельменецька друкарня» на 2025 рік.

Доповідачі: Ткач Людмила, директор комунального підприємства «Кельменецька друкарня» та Урсуляк Ігор, начальник відділу економічного розвитку та залучення інвестицій

4. Про затвердження фінансового плану КНП «Кельменецький ЦПМДС» на 2025 рік.

Доповідачі: Дмитрук Дмитро, директор КНП «Кельменецький центр первинної медико-санітарної допомоги» та Урсуляк Ігор, начальник відділу економічного розвитку та залучення інвестицій

5. Про затвердження фінансового плану КНП «Кельменецька багатопрофільна лікарня» на 2025 рік.

Доповідачі: Доготар Олександр, директор КНП «Кельменецька багатопрофільна лікарня» та Урсуляк Ігор, начальник відділу економічного розвитку та залучення інвестицій

6. Про затвердження фінансового плану Кельменецького виробничого управління житлово-комунального господарства на 2025 рік.

Доповідачі: Довгань Микола, начальник Кельменецького ВУЖКГ та Урсуляк Ігор, начальник відділу економічного розвитку та залучення інвестицій

7. Про внесення змін до рішення VIII сесії Кельменецької селищної ради VIII скликання від 13 липня 2021 року №252.8-8/21 «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Кельменецької селищної територіальної громади».

Доповідач: Бесарабчук Вадим, начальник відділу регулювання земельних відносин та екологічної безпеки

8. Про внесення змін до рішення VIII сесії Кельменецької селищної ради VIII скликання від 13.07.2021 №253.8-8/21 «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки».

Доповідач: Білик Леся, начальник відділу правового забезпечення та роботи з персоналом

9. Про внесення змін до рішення VIII сесії Кельменецької селищної ради VIII скликання від 13 липня 2021 року №256.8-8/21 «Про встановлення туристичного збору на території Кельменецької селищної територіальної громади».

Доповідач: Василишена Світлана, начальник фінансового відділу

10. Про внесення змін до рішення VIII сесії Кельменецької селищної ради VIII скликання від 13 липня 2021 року №255.8-8/21 «Про встановлення ставок єдиного податку на території Кельменецької селищної територіальної громади».

Доповідач: Василишена Світлана, начальник фінансового відділу

11. Про внесення змін до Програми щодо сприяння організації та виконання завдань територіальної оборони у Кельменецькій селищній територіальній громаді та підтримки діяльності військових частин (установ) на 2022-2024 роки.

Доповідач: Василишена Світлана, начальник фінансового відділу

12. Про уточнення показників селищного бюджету Кельменецької селищної територіальної громади на 2024 рік (код бюджету 2454600000).

Доповідач: Василишена Світлана, начальник фінансового відділу

 

Голова постійної комісії                                                                  Едуард СЕКРЕТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь