Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СОЦІАЛЬНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВПО ТА УБД

Дата: 03.07.2024 15:12
Кількість переглядів: 84

Компанія-перевізник «Грузар» [https://dn5pr.r.sp1-brevo.net/mk/cl/f/sh/SMK1E8tHeFuBop7QajL8A2EuPUHf/c0e9MTG2oJ_R] запустила соціальний проєкт, спрямований на допомогу постраждалим від російської агресії, із безкоштовного переїзду чи перевезення речей УБД та ВПО.

Для оформлення заявки на допомогу достатньо заповнити форму на сайті компанії [ttps://dn5pr.r.sp1-brevo.net/mk/cl/f/sh/SMK1E8tHeG13GxwNltUcFrXeNmrv/xvYozy_hTnVG]. Вся програма абсолютно БЕЗКОШТОВНА. Ніхто зі співробітників компанії не бере ніяких коштів з ветеранів та переселенців.

Цей проєкт дає змогу людям, які змушені залишити домівку внаслідок російської агресії, безкоштовно скористатись послугою вантажного таксі й перевезти цінні речі, або переїхати в безпечне місце.

Компанія Грузар працює в Україні з 2012 року, а з 2024 - допомагає громадянам, які постраждали від російського вторгнення в Україну, активно співпрацює з громадськими організаціями та ЗСУ.

Нижче я підготував для Вас текст новини. Можете скористатись цим текстом або використати будь-який інший на Ваш розсуд. Будемо вдячні за будь-яке поширення цієї ініціативи.

Родини, які заповняють онлайн-анкету на сайті компанії та надають підтвердження статусу ВПО або УБД, допомогу з переїзду, транспортування чи вантажників отримують упродовж двох місяців.

Для подачі заявки необхідно уважно заповнити онлайн-анкету за посиланням:

https://gruzar.com.ua/social-programs/besplatnaya-perevozka

Зверніть увагу, що заповнення анкети не гарантує отримання допомоги. У разі великої кількості заявок, компанія в першу чергу надаватиме допомогу найбільш нужденним сім'ям.

Якщо вам потрібна допомога у заповненні анкети або виникли інші запитання, зверніться за номером підтримки: +380 93 990 18 91, пн-пт з 10:00 - до 18:00.

Gruzar

Ukraine, Kyiv, Vozdyxoflotskiy prospect 6, 34280 Kyiv

mykhailo.rudenko@gruzar.com.ua

Все буде Україна!

Руденко Михайло - менеджер соціальних проєктів Грузар

Безкоштовні перевезення від компанії ГРУЗАР для сімей ВПО та учасників  бойових дій! | Новокаховська міська військова адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь