Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА! Нагадуємо про обов’язковість та необхідність вчасної сплати податків!

Дата: 02.07.2024 14:06
Кількість переглядів: 93

Шановні мешканці та підприємці Кельменецької селищної територіальної громади!

Сьогодні ми всі знаходимося у важких умовах повномасштабної війни. Саме від кожного з нас залежить стійкість, розвиток та спроможність нашої громади. Це внесок кожного з нас у Перемогу! Та для того, щоб забезпечити повноцінний рівень життя громади, потрібно активізувати економічну діяльність, легалізувати найману працю та сплачувати обов’язкові податки. Це той мінімум, який кожен може зробити для своєї громади.

Звертаємо вашу увагу на обов’язковість та необхідність вчасно здійснювати сплату податків, зокрема земельного податку, орендної плати за землю, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та мінімального податкового зобов’язання.

За даними Головного управління ДПС у Чернівецькій області, майже 8 тисяч жителів громади, станом на 01.06.2024 року, мають заборгованість зі сплати таких податків. З метою уникнення додаткового навантаження у вигляді штрафних санкцій та пені за несвоєчасну сплату, закликаємо всіх жителів громади, керівників установ, підприємств та організацій в повному обсязі сплатити податкову заборгованість.

Просимо ставитися до цього свідомо, вести свою діяльність відкрито та з дотримання вимог чинного законодавства.

Для уточнення інформації про суми, дати та підстави виникнення податкового боргу пропонуємо перевірити повідомлення в «Електронному кабінеті платника податків»: cabinet.tax.gov.ua, звернутись до фахівців податкової служби Кельменецького ДПІ або старостів громади відповідної території.

Фінансовий відділ Кельменецької селищної ради

Шачанам нагадують про необхідність сплатити податки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь