Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття спортивного майданчика для занять стрітболом

Дата: 21.06.2024 08:28
Кількість переглядів: 240

20 червня відбулось відкриття спортивного майданчика для занять стрітболом.

Громадська організація «Бесарабська Берегиня» реалізувала проєкт «Облаштування баскетбольного майданчика із встановленням штучного покриття» за підтримки Чернівецької Регіональної Асоціації Соціального Розвитку (AREAC) в рамках реалізації проекту «Підтримка найбільш вразливих ВПО, які постраждали від воєнних дій, та приймаючих громад через інтегровану SCLR, Чернівецька область, Україна» за адміністративної підтримки HEKS/EPER Румунія та фінансової підтримки Swiss Solidarity та Act Alliance.

В урочистостях взяли участь: селищний голова Богдан ОЛІЙНИК, заступники селищного голови Микола ДОВГАНЬ і Роман ДВОРСЬКИЙ, представниця організації AREAC Марина ЗАММФІР, представники громадськості. А також команди - учасниці: Кельменецької ДЮСШ (тренер Артем БІЛИК), Подвір’ївського ліцею (тренер Олександр КОЗАК), Сокирянської ДЮСШ (тренер Олексій КОЗЛОВСЬКИЙ), Лужанівського ліцею (тренер Петро БУЛИК).

Голова ГО «Бесарабська берегиня» Ірина МИХАЙЛИНА подякувала усім, хто долучився до облаштування майданчика. Роботи проводились силами небайдужих жителів нашої громади, СПД, підприємств, установ та організацій Кельменеччини та із залученням ВПО, яких нагороджено подяками за вагомий особистий внесок та активну участь у реалізації проєкту.

Музичні вітання прозвучали у виконанні Олексія БАБИНА, дуету у складі Варвари і Анастасії МАРЧУК. Запальний тематичний спортивний флешмоб виконали учасниці колективу сучасного танцю «Натхнення» Кельменецького ліцею - опорного закладу разом із керівником Світланою ЦВИНТАРНОЮ.

Ведуча урочистостей Христина ЄРОФЄЄВА - БІДЮК присутніх із програмою продовження заходу, в якій протягом змагань між командами - учасницями на території біля майданчика відбувались майстер-класи із скандинавської ходьби Центру громадського дозвілля для людей похилого віку при Кельменецькому ЦБНТД та фітнесу із резинками, який проводила Альона КОЛОКОЛОВА.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь