Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ich liebe Deutsch

Дата: 18.06.2024 11:01
Кількість переглядів: 80

Літо вчителів німецької мови Перковецького НВК розпочалося не відпусткою, а відкриттям пришкільного мовного табору. «Ich liebe Deutsch» - гасло мовного табору «Дзвіночки» до якого залучалися учні 4-8 класів.

Щоденно новий тематичний день розпочинався з ранкового кола, далі – ранкова зарядка, рухливі німецькомовні ігри та мовні заходи різних форм проведення. Саме за таким планом працювали вихователі мовного табору (Попова Г.П., Доманчук І В., Алєксєєва О.Л.).

В перший день, а це 03 червня, відбулося знайомство учасників та презентація власного портфоліо. Кожний тематичний день мав свою тематику, свої плани та результати. Мета мовного табору - удосконалення лексичних та граматичних форм з вивчених тем, повторення та закріплення лексики, вивчення нових римувань і пісень, а також позитивні емоції в команді любителів іноземних мов. Кожний тематичний день – це цікаві тренінги, розминки, ручна праця, веселі ігри, екскурсії, позитивні емоції та чудовий настрій. День закриття табору «День талантів» ще раз показав, що наші учні талановиті, творчі, креативні і дуже люблять вивчати німецьку мову.

Щиро дякуємо Богу і ЗСУ, що маємо змогу жити і працювати.

Разом до Перемоги!

Ірина Дереторська - вчитель німецької мови Перковецького НВК.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь