Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чернівецький обласний центр зайнятості проводить опитування обізнаності людей із інвалідністю щодо можливостей працевлаштування

Дата: 23.05.2024 11:46
Кількість переглядів: 50

Люди з інвалідністю шукають роботу здебільшого через ті самі причини, що й інші люди. Вони хочуть заробляти на життя, жити самостійно та підтримувати соціальні контакти. Як і для інших шукачів роботи, пошук роботи та професійне зростання на ній важливо для їхньої самооцінки.

Щоб допомогти  людям з інвалідністю знайти роботу та  виявити причини, які цьому заважають, Чернівецький обласний центр зайнятості  проводить опитування для вивчення питання  обізнаності людей із інвалідністю щодо можливостей працевлаштування.

Закликаємо людей з інвалідністю Чернівецької області взяти участь в опитуванні та заповнити цю анкету https://forms.gle/xXtUapVVJ8kkAsJz6.

Звертаємо увагу, запрацювала компенсаційна програма для роботодавців за облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю. Для людини з інвалідністю І групи компенсація складає 106,5 тис. грн (15 мінімальних заробітних плат станом на початок поточного року), для ІІ групи – 71 тис. грн (10 мінімальних заробітних плат). 

Роботодавцям у межах цієї програми компенсуються витрати на придбання: меблів, поручнів та брусів, допоміжних засобів для позиціонування курсора та тактильних комп’ютерних дисплеїв, брайлівських клавіатур та портативних пристроїв, підйомних платформ для робочих місць, тощо.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь