Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З ТУРБОТОЮ ПРО КОЖНОГО

Дата: 21.05.2024 17:11
Кількість переглядів: 107

21 травня 2024 року під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитра ВЛАСОВА відбулося засідання комісії з розподілу коштів Програми соціальної підтримки малозабезпечених верств населення «Турбота» на 2021-2025 роки Кельменецької селищної територіальної громади. 

На засіданні комісії розглядалися заяви громадян, які звернулись за призначенням різних видів одноразової грошової допомоги, а саме:

  • 21 - на виплату допомоги на лікування;

  • 1 - на виплату матеріальної допомоги громадянам, які постраждали внаслідок пожежі;

  • 1- на виплату допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах та не в змозі самостійно їх подолати;

  • 1 - на виплату одноразової грошової допомоги пораненим, які зареєстровані на території Кельменецької селищної територіальної громади, фактично проживають та призвані на військову службу під час загальної мобілізації.

Після розгляду заяв із відповідними комплектами документів, були прийняті рішення про призначення допомог та її розмірів відповідно до порядку надання одноразової грошової допомоги малозабезпеченим громадянам Кельменецької селищної територіальної громади за рахунок коштів Програми соціальної підтримки малозабезпечених   верств населення «Турбота»  на 2021-2025 роки, затвердженого рішення  ХXXVIII селищної ради  VІІІ скликання від 22.02.2024 № 971.38-8/23 та порядку надання одноразової грошової допомоги  Захисникам і Захисницям та членам їх сімей за рахунок коштів Комплексної програми соціальної підтримки Захисників і Захисниць та членів їх сімей на 2024 рік , затвердженого рішення  ХXXVIII селищної ради  VІІІ скликання від 22.02.2024 № 970.38-8/24, виходячи із передбачених у місцевому бюджеті обсягів видатків на ці цілі.

Оксана КОРОГОДА, начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь