Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася щотижнева нарада відділу освіти, культури і спорту

Дата: 29.04.2024 11:39
Кількість переглядів: 95

Сьогоднішній понеділок представників відділу освіти, культури і спорту розпочався зі щотижневої наради за участі заступника селищного голови Миколи ДОВГАНЯ.

Аналізуючи проведення заходів з відзначення 38 річниці Дня пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи «Дзвони Чорнобиля», Микола Олександрович висловив подяку всім організаторам (бібліотекарям, культпрацівникам, освітянам краю) за проведення зустрічей з ліквідаторами, годин спілкування, реквіємів, ілюстративно-літературних виставок та ін., зокрема: учням 9-А кл. й працівникам Кельменецького ліцею-опорного закладу та представникам ЦБНТД за проведений захід в селищі.

У ході наради Ольга ТВЕРДОХЛІБ - директор КУ «Кельменецька публічна бібліотека» поінформували про те, що в Кельменецькій дитячій бібліотеці проводився 25 квітня в ігротеці для наймолодших відвідувачів майстер-клас із писанкарства, 26 квітня - для учнів 2-Б кл. (кл. кер. Наталія ШАРАГОВА) знайомство із закладом, а в КЦБ проведено тренінг на тему «Відновна комунікація» в рамках програми дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) від команди молоді с-ща Кельменці Perfect-mіx. Також посадовиця повідомила, що на 30 квітня о 14:30 запланований майстер-клас із писанкарства для дорослих у КЦБ.

Директор ЦБНТД Алла ІЛАШ повідомила всім присутнім, що благодійне святкове дійство на підтримку воїнів ЗСУ "Христос Воскрес - Воскресне Україна!», заплановане на 10 травня, обов’язково проводитиметься із залученням зіркових гостей.

7 травня представники краю братимуть участь в обласному огляді пасхальних корзин у місті Чернівцях.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь