Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Дата: 24.04.2024 11:33
Кількість переглядів: 32

Кельменецька селищна рада повідомляє, що відповідно до пункту 8 «Порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. N 555, відбудуться громадські слухання щодо проекту містобудівної документації на місцевому рівні - «Детальний план території для реконструкції адмінбудинку по вул. О. Паламаря, 13-А, в смт Кельменці Дністровського району Чернівецької області».

ЗАМОВНИК – Виконавчий комітет Кельменецької селищної ради.

60100, Чернівецька область, Дністровський район, с-ще Кельменці, пл. Центральна, 4.

РОЗРОБНИК – ФОП Пентелюк В.В, головний архітектор проєкту Мирослав КОТЕЛКО, кваліфікаційний сертифікат серія АА№003740 від 26.06.2017 року, інженер-землевпорядник Артем ДУБЛЕНИЧ, кваліфікаційний сертифікат серія № 010074 від 16.05.2013 року.

ПІДСТАВА – рішення XXXVII сесії Кельменецької селищної ради VIIІ скликання від 21.12.2023 № 918.37-8/23 «Про розроблення детальних планів території».

Громадські слухання відбудуться 21 травня 2024 року о 10 годині 00 хвилин за адресою: 60100, Чернівецька область, Дністровський район, с-ще Кельменці, пл. Центральна, 4, зал для засідань. Громадські слухання здійснюються відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. N 555. У громадських слуханнях можуть брати участь: громадськість; уповноважені особи підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, які розташовані на території, щодо якої розробляється така документація; уповноважені посадові особи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на територію, щодо якої розробляється містобудівна документація, а також на територію, суміжну з територією, щодо якої розробляється така документація; представники замовника розроблення містобудівної документації та розробника містобудівної документації. Під час реєстрації учасників громадських слухань та пропозицій (зауважень) громадськості організатором проведення громадських слухань забезпечується ІДЕНТИФІКАЦІЯ фізичних осіб, представників юридичних осіб. Зауваження і пропозиції приймаються, як у письмовому вигляді, так і в електронному. Пропозиції (зауваження) фізичних та юридичних осіб, які не подали підтвердних документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядаються. Кожен учасник громадських слухань під час обговорення містобудівної документації має право подати пропозиції (зауваження), поставити запитання усно чи письмово.

Ознайомитися з матеріалами проекту містобудівної документації на місцевому рівні на паперових чи інших твердих (матеріальних) носіях можна в приміщенні Кельменецької селищної ради за адресою:

Чернівецька область, Дністровський район, с-ще Кельменці, пл. Центральна, 2, каб. № 3

з «20» квітня до «20» травня 2024 року включно.

Посадова особа замовника розроблення містобудівної документації, відповідальна за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень), та адреса, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження): - Воронежська Оксана Василівна - начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Кельменецької селищної ради, адреса: 60100 Чернівецька область, Дністровський район, с-ще Кельменці, пл. Центральна, 2, каб. № 3, або в електронному вигляді на електронну адресу arh_kelm@ukr.net .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь