Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОХОДЖЕННЯ ПРИЗОВНИХ КОМІСІЙ ГРОМАДЯНАМИ 25-27-РІЧНОГО ВІКУ

Дата: 10.04.2024 09:40
Кількість переглядів: 78

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок та військову службу” від 25.03.1992 року № 2232-ХІІ (зі змінами), Постанови Кабінету Міністрів України “Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом” (зі змінами) від 21.03.2002 року № 352 та наказу начальника Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки “Про діяльність призовних комісій під час дії воєнного стану” від 08.04.2024 року № 187 з 09 до 11 квітня 2024 року проводитимуться засідання призовних комісій.

На призовну дільницю Дністровського району для проходження призовних комісій з’явитись усім громадянам України, які перебувають на обліку призовників Дністровського РТЦК та СП і досягли 25-річного віку для передачі їх на облік військовозобов’язаних або виключення з військового обліку за результатами медичного огляду.

Всі громадяни України, які досягли 25-річного віку, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: селище Кельменці вул. Чорновола, 1 Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках Дністровського РТЦК та СП.

Громадяни України, які не отримали особистих повісток для проходження медичного огляду, зобов’язані прибути в районний територіальний центр до 11 квітня 2024 року, маючи при собі документи, що засвідчують особу.

Усім особам призовного віку, які підлягають проходженню медичного огляду й тимчасово перебувають на території Дністровського району, негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у територільний центр по місцю реєстрації для проходження призовної комісії.

Громадяни України, які ухиляються від проходження медичного огляду та не з’являються за повісткою до територіального центру, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

Начальник Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник І.ВАНЗАР

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь