Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

#освітні_будні_громади

Дата: 12.03.2024 08:20
Кількість переглядів: 108

Відбулась щотижнева нарада із працівниками відділу освіти, культури і спорту, яку провів заступник голови селищної ради Микола ДОВГАНЬ.

У КЗ «Кельменецька музична школа імені Михайла ТКАЧА» проведений І шкільний тур до обласного конкурсу виконавської майстерності учнів фортепіанних відділів мистецьких шкіл «Юний піаніст», а також - академічний концерт відділу народних інструментів із класу баяна та акордеона, гітари.

Відбувся відбірковий етап обласного огляду-конкурсу читців-декламаторів, участь в конкурсі взяли 26 учасників аматорських формувань клубних установ різних вікових категорій, 8 із яких представлятимуть громаду на обласному етапі: Ніколь БІДЮК, Анастасія СТАШКЕВИЧ, Анна ПАУК, Натанаїл ГЕРАСИМЕНКО, Аліна ШВЕЦЬ, Ольга ПЕРЧУК, Дарина СТАНІШЕВСЬКА та Ангеліна ВЕРЛАН.

07 березня на базі КЗ «Чернівецький обласний центр естетичного виховання «Юність Буковини» відбувся ІІ-ий етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» у номінації «Літературна творчість», присвячений 210-ій річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка,  громаду представляли: Яна ЦВЕНТАРНА, учениця середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Бабин, яка здобула ІІІ місце (керівник Аліна АНДРУЩАК) та Ольга ПЕРЧУК, учениця Бузовицького НВК, яка здобула І місце (керівник Інна СТАНІШЕВСЬКА). 

Тетяна БОДЯНЧУК – методист ДЮЦ, керівник гуртка «Палітра», виборола І місце у Міжнародному багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв «Зірка Космосу». І місця отримали Анна БЕСАРАБЧУК та Анастасія ВЛАСОВ – вихованки гуртка «Інформаційні технології», учениці Кельменецького ліцею-опорного закладу, (керівник Марія ГАРАБАЖІЙ) у обласному фестивалі комп’ютерних програм.

На базі Кельменецького дитячо-юнацького центру у дистанційному режимі проходитиме територіальний відкритий етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» у номінації «Театральне мистецтво».

За результатами наради керівники закладів отримали рекомендації та доручення щодо подальшої роботи, узгоджено план першочергових завдань на прийдешній тиждень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь