Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева нарада із працівниками відділу освіти, культури і спорту

Дата: 05.03.2024 12:45
Кількість переглядів: 58

Під головуванням заступника селищного голови Миколи ДОВГАНЯ відбулась щотижнева нарада із працівниками відділу освіти, культури і спорту.

Підведено підсумки роботи за минулий тиждень.

26 лютого педагогічні працівники Інклюзивного центру долучились до написання диктанту єдності. Протягом тижня проводилась корекційно-розвиткова робота з дітьми з ООП, надавалась методична допомога педагогічних працівників закладів освіти, консультативна та психологічна допомога батькам.

29 лютого в Кельменецька музична школа імені Михайла ТКАЧА відбулася шкільна олімпіада «Музичний ерудит» з навчальної дисципліни «Сольфеджіо», учнів випускних класів базового підрівня. Олімпіада проводилась з метою підвищення рівня знань учнів, виявлення обдарованої молоді та сприяння її у подальшому професійному становленні, заохочення учнів до поглибленого вивчення музично-теоретичних дисциплін. Кращі результати отримали Ілля МОСКАЛЮК (викладач Едуард МОСКАЛЮК, філія с. Комарів), Софія КОЗАК (старший викладач Тамара ТАРАН). 01 березня проведений урок-бесіда, приурочений 75-ій річниці від дня народження Володимира ІВАСЮКА.

Анна АНДРУЩАК здобула Гран-Прі в номінації "Образотворче мистецтво" у Всеукраїнському конкурсі "Нове покоління" (викладач Галина ШВЕЦЬ).

Відбулися установчі збори Молодіжної ради при Кельменецькій селищній раді ІІ-го скликання, на яких обрано новий склад.

Кельменецька публічна бібліотека спільно із Кельменецькою художньою школою взяли участь в обласному арт-челенджі «Водограй пісень Володимира ІВАСЮКА», який організовувала Чернівецька обласна бібліотека для дітей.

Цього тижня заплановано низка заходів, які приурочені 210-ій річниці від дня народження Тараса ШЕВЧЕНКА:

- організувати стаціонарну тематичну виставку робіт учнів Кельменецької художньої школи;

- літературно-просвітницька захід у Кельменецькій публічній бібліотеці спільно із Центром Громадського Дозвілля «HelpAge»:

- проведення І регіонального етапу обласного конкурсу читців «Хвилююче слово пророка» та підготовка до ІІ-го етапу, який відбудеться 9 березня;

- 07 березня на базі КЗ «Чернівецький обласний центр естетичного виховання «Юність Буковини»» відбудеться ІІ-ий етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» у номінації «Літературна творчості» нашу громаду представлятимуть Яна ЦВЕНТАРНА (с. Бабин) та Ольга ПЕРЧУК (с. Бузовиця).

З 04 по 12 березня на базі Кельменецького ДЮЦу у дистанційному режимі проходитиме територіальний відкритий етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» у номінації «Театральне мистецтво», а також відбуватиметься підготовка екокоманди «ТЕРРА+» до обласного етапу Всеукраїнського конкурсу екологічної просвіти «Земля - наш спільний дім».

У Кельменецькій музичній школі імені М.ТКАЧА відбудеться І етап обласного конкурсу виконавської майстерності учнів фортепіанних відділів «Юний піаніст».

Рекомендовано у закладах освіти і культури провести заходи до Шевченківських днів та Міжнародного жіночого дня, та висвітлити їх у соціальних мережах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь