Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Активні учасники молодіжного життя села Бабин реалізували проєкт у рамках Програми UPSHIFT у Чернівецькій області

Дата: 20.02.2024 08:59
Кількість переглядів: 187

19 лютого у приміщенні Будинку культури села Бабин відбулось відкриття нового молодіжного простору. На захід були запрошені: Богдан ОЛІЙНИК - селищний голова, Василь КАЧАН - начальник відділу освіти, культури та спорту, Ольга ТВЕРДОХЛІБ - директор Кельменецької центральної бібліотеки, представники Бабинської СЗОШ та громадськості.

Друга команда підлітків у старостинському окрузі «Activ – G» у складі: Яна ЦВЕНТАРНА, Сергій АНДРУЩАК, Любов ТОЛОШНЯК, Анна СПОСОБ, Максим ВЛАСОВ об’єднались задля спільної мети.

Надихнувшись досвідом попередників команди «SMART – молодь», які наприкінці минулого року облаштували Місце єднання молоді, учасники команди «Activ – G» вирішили спробувати свої сили у проєкті та змогли донести свою ідею створення приміщення для самовдосконалення, саморозвитку підлітків віком від 12-и до 17-ти років.

Більш докладніше про Програму UPSHIFT у Чернівецькій області, яка проводиться ГО «Центр молоді Чернівців» в рамках програми «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України», що імплементується ІСАР Єднання, за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Уряду Норвегії, проінформували: Олександр ГУЛЯЄВ - асистент програми UPSHIFT у Чернівецькій області, Марія БАСАРАБА - моніторинговий менеджер програми UPSHIFT у Чернівецькій області, Тетяна ЮРЧАК - ментор програми.

У приміщенні клубної установи облаштовано спеціальну кімнату, у якій зроблено косметичний ремонт, придбано меблі (два столи, вісім табуреток) та технічне обладнання (відеопроектор, акустична колонка, роутер, принтер, електрокабель – подовжувач, термопот). У проєкті закладені кошти на придбання віконних жалюзів, поличок для книг, пуфів, настільних ігор.

Як зазначив Богдан Олександрович: «Особлива вдячність батькам за підтримку та допомогу. Вкотре скажу, що завжди відкритий до діалогу та співпраці. Натхнення та наснаги для втілення ідей та планів.».

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь