Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Комп’ютерна техніка для надання адміністративних послуг

Дата: 19.02.2024 15:11
Кількість переглядів: 119

У рамках співпраці з шведсько-українським Проєктом PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні», Івановецький старостинський округ Кельменецької ТГ отримав комп’ютерну техніку для надання адміністративних послуг. Станіслав ГРУБИЙ, заступник селищного голови, та Галина КОМОВА, начальник Центру надання адміністративних послуг Кельменецької селищної ради, вручили допомогу Віктору САРАКУЦІ, старості округу.

Висловлюємо щиру повагу та вдячність шведсько-українському Проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» за послідовне впровадження принципів, які спрямовані на покращення спроможності місцевих органів влади надавати якісні та доступні адміністративні послуги.

Довідково!

Проєктом PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» особливий акцент приділений підтримці громад у створенні та модернізації ЦНАП, покращенні доступу мешканців до послуг, налагодженні діалогу між жителями та керівництвом громад.

Минулого року між Кельменецькою селищною радою та проєктом PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» підписано Меморандум про співпрацю щодо покращення доступності адміністративних послуг у старостинських округах Кельменецької ТГ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь