Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 16.02.2024 20:28
Кількість переглядів: 162

Відбулося засідання виконавчого комітету

16 лютого в залі засідань селищної ради під головуванням Богдана ОЛІЙНИКА - селищного голови, відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради.

У ході засідання, згідно порядку денного, членами виконкому розглянуто низку питань щодо соціального захисту населення різної вікової категорії та соціального статусу; надання стаціонарної та амбулаторної медичної допомоги військовослужбовцям, членам їх родин та внутрішньо переміщеним особам; затвердження тарифи на платні соціальні послуги Комунальній установі “Кельменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” Кельменецької селищної ради на 2024 рік; встановилення роботи магазину в с. Іванівці та санітарної чистки зелених насаджень.

На засіданні погоджено звіт про виконання селищного бюджету Кельменецької селищної територіальної громади за 2023 рік та рекомендовано подати його на розгляд та затвердження чергової сесії Кельменецької селищної ради.

Члени виконкому, заслухавши інформацію поліцейського офіцера Кельменецької селищної територіальної громади сектору поліцейських офіцерів громади відділу взаємодії з громадою старшого лейтенанта поліції Беженаря Д.В. “Про стан дотримання правопорядку на поліцейській дільниці Кельменецької селищної територіальної громади за 2023 рік“, рекомендували поліцейським офіцерам Кельменецької селищної територіальної громади Костюку Т.В., Анадимбу О.М., Беженарю Д.В.,Осович Р.В., Лапушняку О.Ю., Сухому В.О. та активізувати роботу з охорони громадського порядку в громаді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь