Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася оперативна нарада представників відділу освіти, культури та спорту

Дата: 15.01.2024 18:23
Кількість переглядів: 135

#Про_роботу_ОМС

За участі заступника селищного голови Миколи ДОВГАНЯ відбулася оперативна нарада представників відділу освіти, культури та спорту селищної ради, в ході якої заслухано інформації про проведену роботу протягом минулого року та орієнтовні цьогорічні плани заходів директорів ЦБНТД, Центральної бібліотеки, музичної, художньої та спортивної шкіл, ДЮЦ, інклюзивного центру, товариства «Колос», Кельменецького ліцею-опорного закладу .

Микола Олександрович висловив подяку всім за проведену торішню роботу по відродженню, розвитку української народної творчості та здорового способу життя й побажав всіляких життєвих гараздів.

Свідченням того, що культпрацівники, бібліотекарі, викладачі освітніх й позашкільних закладів та інклюзивного центру нашого краю, працюють наполегливо і результативно, є цьогорічні досягнення на регіональних, обласних, Всеукраїнських конкурсах та змаганнях.

В ІХ обласному онлайн конкурсі читців з нагоди вшанування пам’яті видатного українського письменника Юрія Федьковича представники Будинків культури сіл Росошани (Валентина Примачок) та Мошанець (Натанаїл Герасименко) посіли ІІ та ІІІ місця відповідно.

Ілля Москалюк (баян) з Комарівської філії музшколи зайняв І місце в ІІ Відкритому конкурсі виконавців на народних інструментах "Музичний барвограй".

На V Міжнародному конкурсі "Гітарограй" учні-гітаристи музшколи Дмитро Білий посів ІІ місце, Вероніка Кушнір - ІІІ.

ІІІ місце на ХІІІ Всеукраїнському відкритому конкурсі виконавців інструменталістів (народні інструменти) «Обдаровані» здобув Назар Корогода учень Івановецької філії музшколи.

На обласному фестивалі колядок, щедрівок та сучасних новорічно-різдвяних пісень "Колядує зима"спеціальними відзнаками нагороджені представники ДЮЦ: тріо «Сучасні козачата» (Бернівський НВК) та Карина Горбишина (Росошанівський НВК) - «Краща різдвяна пісня».

Команда юнаків ДЮСШ здобули І місце з міні-футболу в м. Хотині.

За участі представників музичної школи, клубних установ та ЦБНТД відзнято відеоролик різдвяно-новорічного театралізованого дійства (у жанрі водевіль) «Різдвяне диво».

Мирослава Чебан переможець в поетичному конкурсі читців "Слово мрій" Всеукраїнського Дитячого інклюзивного фестивалю "Наш чудовий Сонце Світ!"

Колектив Кельменецької центральної бібліотеки КУ «Кельменецька публічна бібліотека» нагороджений дипломом та цінним подарунком - жорстким зовнішнім диском WD Elements Portable, за III місце в обласному конкурсі публічних бібліотек Чернівецької області на кращий бібліотечний захід з промоції книги і читання «Читаймо!

Юні художники в міжнародних конкурсах «Чари різдва» здобули І місце, «Талант року» - гранпрі.

«Своєю творчістю, через слово, мелодію, малюнок, танець та спортивні досягнення ви та ваші вихованці укріплюєте наш український дух, посилюєте гордість за Україну, любов до місцевої культури, доводячи, що наша нація – унікальна і незламна», - підсумовуючи наголосив М.Довгань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь