Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наближаємо Перемогу разом

Дата: 29.12.2023 11:49
Кількість переглядів: 86

24 лютого 2022 року о 4 годині ранку почався новітній відлік історії України, у якому для кожного із нас життя змінилось назавжди. У той момент ми навіть уявити не могли на що здатні заради збереження свого рідного. Військові стали на захист країни, бо це наша земля, яку нізащо не віддамо. Ми швидко згуртувались для того, щоб допомогти тим, хто боронить. Тим, хто залишився без домівки. Тим, хто до останнього не втрачає надії у краще. Починаючи із першого дня повномасштабного вторгнення, жителі нашої громади активно долучились до волонтерської діяльності: готувати їжу, приносити продукти та речі, плести маскувальні сітки, приймати у своїх будинках переселенців, надсилати гуманітарну допомогу із різних країни від наших земляків, їздити у найгарячіші небезпечні точки, де відбуваються бойові дії, щоб передати захисникам все необхідне та ін. Створювались гуманітарні штаби та тимчасові місця перебування для ВПО. Без втоми, без лишніх вагань та емоцій. І це все для того, щоб допомогти.

На початку 2023 року вирішено створити проєкт «Рік війни» - закарбувати у світлинах як ми боролись. Проєкт підготували та презентували працівники клубних установ Кельменецької територіальної громади.

Вдячний усім хто долучився до титанічної праці! Тим, хто творив і творить історію. Тим, хто допомагав і допомагає. Тим, хто вірить понад усе у Перемогу. Люди – ви неймовірні! Разом ми єдині! І тільки разом до Перемоги! Дякую нашим Захисникам за те, що оберігаєте і наближаєте переможний Мир!

З повагою та вдячністю селищний голова Богдан ОЛІЙНИК

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь