Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Організація взаємодії сил цивільного захисту та органів системи МВС під час попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

Дата: 22.12.2023 15:08
Кількість переглядів: 162

Погіршення погодних умов взимку часом призводить до ускладнення ситуації на автошляхах та збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод. Аби забезпечити своєчасну ліквідацію наслідків цих негативних чинників, важливо підтримувати високий рівень готовності до реагування на такі надзвичайні ситуації.

Із цією метою проведено навчання «Організація взаємодії сил цивільного захисту та органів системи МВС під час попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у Дністровському районі Чернівецької області».

Учасники заходу удосконалювали навички щодо дій під час різних змодельованих надзвичайних ситуацій. За легендою навчань на першій локації учасники заходу усували наслідки перевернення шкільного автобусу, на другій - ліквідовували загоряння авто, яке занесло у кювет, на третій, через те, що водій не впорався із керуванням зв'язку з погіршенням погодних умов, - звільняли автошлях від перекриття великовантажним автомобілем дорожнього руху.

Для реалізації поставлених завдань в рамках навчання залучалися технічні засоби із фермерських господарств, Кельменецького ВУЖКГ, філії  «Кельменецький  райавтодор» та автомобілі швидкої допомоги КНП «Кельменецька багатопрофільна лікарня». 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь