Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

+1 Молодіжний консультативний дорадчий орган

Дата: 08.12.2023 15:47
Кількість переглядів: 180

+1 Молодіжний консультативний дорадчий орган Чернівецької області мав нагоду запланувати свою роботу на наступні пів року у кадрі проєкту ”Стратегічні планування для Молодіжних рад Чернівецької області".

Саме 6-го грудня оновлений склад молодіжної ради при Кельменецькій селищній раді спільно з селищним головою Богданом ОЛІЙНИКОМ, начальником відділу освіти, культури та спорту Василем КАЧАНОМ, представниками активної молоді громади визначили ключові напрямки роботи ради, опрацювали закон, який регулює молодіжну політику в країні, обговорили внутрішню структуру та розробили стратегічні напрямки діяльності на 2024 рік.

Дякуємо за продуктивну роботу Марії БАСАРАБІ, радниці начальника Чернівецької ОВА з питань молоді, та Анастасії ЗАБЄЛІНІЙ, членкині ради експертів МР при Чернівецькій ОДА за координацію та активну допомогу у відновленні роботи молодіжної ради нашої громади. Сподіваємося, що молодь Кельменеччини буде реалізовувати свої задуми і активно розвивати громаду.

Довідково:

Проєкт ”Стратегічні планування для  Молодіжних рад Чернівецької області" від Молодіжної ради при Чернівецькій обласній державній адміністрації впроваджується ГО «Молодіжна платформа» в межах проєкту «Діалоги перемоги: участь молоді у відновленні України» за підтримки проєктів  ПРООН , що реалізовуються за фінансування Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії.

Ольга ТВЕРДОХЛІБ - директор Кельменецької публічної бібліотеки 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь