Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергова нарада із представниками відділу освіти, культури та спорту

Дата: 04.12.2023 14:41
Кількість переглядів: 157

Заступник селищного голови Микола ДОВГАНЬ провів чергову нараду із представниками відділу освіти, культури та спорту Кельменецької селищної ради.

Підведено підсумок за минулий тиждень, зокрема виборено ряд перемог вихованцями освітніх та культурних закладів громади:

- Анастасія РУБАНЯК та Софія ЧУХРІЙ, учениці Івановецького ліцею - опорного закладу та вихованки Кельменецької ДЮСШ (тренер - Ірина ГУЛЯК), захищали честь Чернівецької області на чемпіонаті України з вільної боротьби, де здобули І та ІІІ місце;

- в обласній виставці-конкурсі «Космічні фантазії» вихованці Кельменецького ДЮЦу у загальному результаті підведення підсумків здобули 8 перемог;

- вихованці Івановецької філії Кельменецької музичної школи імені М. ТКАЧА Віталіна СЛИВКА та Даніл МАНЧУК (керівник - старший викладач Сергій ЧЕПУРНЯК) здобули дипломи І ступеня у Міжнародних конкурсах мистецтв і талантів.

При підведенні підсумків, оголошено подяки керівникам за підготовку вихованців за здобуті результати у вищевказаних конкурсах та змаганнях, та працівникам клубних установ, представниками відділів та секторів Кельменецької селищної ради у проведенні заходів до Міжнародного дня інваліда.

Заплановано ряд заходів до Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних Сил України:

- в освітніх закладах провести тематичні заходи національно-патріотичного спрямування, а також - спортивні змаганння;

- організувати виставки малюнків та книжкові виставки, майстер-класи із виготовлення оберегів для воїнів.

У бібліотечних закладах організовується Національний тиждень читання з 4 до 10 грудня, який цьогоріч в Україні проходить втретє під гаслом «Бути своїм».

Провести заплановані заходи до Дня Святого Миколая у кожному населеному пункті громади (зокрема з 4 по 6 грудня відбуватиметься прикрашання Центральної ялинки у селищі Кельменці), а також до Дня української хустки та Дня місцевого самоврядування (7 грудня).

7 грудня аматори громади організовують виїзну концертну програму для військових ЗСУ, які проходять реабілітацію в госпіталі м. Чернівці.

По закінченню наради надано відповідні доручення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь