Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкрийте серця для добра

Дата: 30.11.2023 14:20
Кількість переглядів: 131

Щороку у першу неділю грудня відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день - нагадування усьому людству про його обов’язок виявляти милосердя та турботу про найвразливіших людей світу, шукати шляхи вирішення їх проблем. З цієї нагоди в ЦБНТД відбулася зустріч творчих та ініціативних осіб з інвалідністю «Відкрийте серця для добра», які ділилися своїми мистецькими здобутками.

Учасники заходу співали, декламували, ділилися історіями зі свого життя та насолоджувалися художніми номерами у виконанні аматорів вокального мистецтва.

Зустріч відбулася за підтримки Кельменецького селищного центру соціальних служб та ГО «Інваліди Кельменеччини», за участі Аліни РИБАК - провідного фахівця із соціальної роботи Кельменецького селищного центру соціальних служб, Оксани ТИМЧИК- головного спеціаліста відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я, Антоніни АДАЩУК - голови громадської організації «Інваліди Кельменеччини».

Святкову атмосферу для учасників організували працівники культури краю, вели захід Алла ІЛАШ - директор та Дарина СТАНІШЕВСЬКА - методист ЦБНТД, музичний супровід забезпечив Сергій СОЛОНЕНКО, а тематичний відеопоказ здійснив Роман БУЛАЄВ - працівники ЦБНТД.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь