Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкрийте серця для добра

Дата: 30.11.2023 14:20
Кількість переглядів: 145

Щороку у першу неділю грудня відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день - нагадування усьому людству про його обов’язок виявляти милосердя та турботу про найвразливіших людей світу, шукати шляхи вирішення їх проблем. З цієї нагоди в ЦБНТД відбулася зустріч творчих та ініціативних осіб з інвалідністю «Відкрийте серця для добра», які ділилися своїми мистецькими здобутками.

Учасники заходу співали, декламували, ділилися історіями зі свого життя та насолоджувалися художніми номерами у виконанні аматорів вокального мистецтва.

Зустріч відбулася за підтримки Кельменецького селищного центру соціальних служб та ГО «Інваліди Кельменеччини», за участі Аліни РИБАК - провідного фахівця із соціальної роботи Кельменецького селищного центру соціальних служб, Оксани ТИМЧИК- головного спеціаліста відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я, Антоніни АДАЩУК - голови громадської організації «Інваліди Кельменеччини».

Святкову атмосферу для учасників організували працівники культури краю, вели захід Алла ІЛАШ - директор та Дарина СТАНІШЕВСЬКА - методист ЦБНТД, музичний супровід забезпечив Сергій СОЛОНЕНКО, а тематичний відеопоказ здійснив Роман БУЛАЄВ - працівники ЦБНТД.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь