Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

№ 1 від 27 лютого 2023 року

Дата: 28.02.2023 08:43
Кількість переглядів: 36

УКРАЇНА

КЕЛЬМЕНЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

60100 смт. Кельменці, площа Центральна, 4

тел. 2-07-50, факс 2-12-44 E-mail: rada-kelm@ukr.net

 

ПРОТОКОЛ № 1

 

чергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Кельменецької селищної ради

 

смт. Кельменці          27 лютого 2023 року

 

Головуючий: Селищний головаБогдан ОЛІЙНИК.

 

Присутні: Члени комісії згідно затвердженого складу.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про розвиток епідемічної ситуації на території Кельменецької територіальної громади, зумовленої гострою респіраторною хворобою СОVІD-19 спричиненої короновірусом SARS-COV-2.

  2. Про розгляд Плану основних заходів місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені і паводків у 2023 році на території Чернівецької області затвердженого протоколом обласної комісії з питань техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 20.02.2023 № 3.

  3. Про заходи щодо запобігання протидії пожежам у лісах, природних екосистем і сільгоспугідь у літній період.

  4. Про стан утримання захисних споруд цивільного захисту та про стан проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту.

  5. Про попередження нещасних випадків під час зимового відпочинку та рибальства на водних об’єктах.

 

 

РОЗГЛЯД ПИТАНЬ:

 

ПО ПЕРШОМУ ПИТАННЮ:

 

Про розвиток епідемічної ситуації на території Кельменецької територіальної громади, зумовленої гострою респіраторною хворобою СОVІD-19 спричиненої короновірусом SARS-COV-2.

СЛУХАЛИ:

Людмилу БЕШЛЕЙ – в.о. завідувача Кельменецького відділу Дністровської районної філії ДУ «Чернівецький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України».

 

Інформацію про розвиток епідемічної ситуації на території Кельменецької територіальної громади, зумовленої гострою респіраторною хворобою СОVІD-19 спричиненої короновірусом SARS-COV-2.

 

За результатами виступів, з урахуванням обговорення, комісія ВИРІШИЛА:

 

  1. Інформацію про розвиток епідемічної ситуації на території Кельменецької територіальної громади, зумовленої гострою респіраторною хворобою СОVІD-19 спричиненої короновірусом SARS-COV-2, взяти до відома.

  2. Підприємствам, установам та організаціям незалежно від форм власності, які розташовані в межах території відповідальності Кельменецької селищної ради забезпечити безумовне виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) та постанов головного санітарного лікаря, що стосуються протиепідемічних заходів.

 

ПО ДРУГОМУ ПИТАННЮ:

 

Про розгляд Плану основних заходів місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені і паводків у 2023 році на території Чернівецької області затвердженого протоколом обласної комісії з питань техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 20.02.2023 № 3.

 

СЛУХАЛИ:

Олександра МОСТОВОГО – т.в.о. начальника Дністровського РВ ГУДСНС України в Чернівецькій області.

 

За результатами виступів, з урахуванням обговорення, комісія ВИРІШИЛА:

 

  1. Інформацію т.в.о. начальника Дністровського РВ ГУ ДСНС України в Чернівецькій області Олександра МОСТОВОГО про розгляд Плану основних заходів місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені і паводків у 2023 році на території Чернівецької області затвердженого протоколом обласної комісії з питань техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 20.02.2023 № 3 (далі – План), прийняти до відома.

  2. Рекомендувати відповідальним виконавцям згідно профільного спрямування виконувати визначені заходи Плану, про що інформувати відділ з питань оборонної, мобілізаційної роботи та цивільного захисту Кельменецької селищної ради згідно термінів виконання.

 

ПО ТРЕТЬОМУ ПИТАННЮ:

 

Про заходи щодо запобігання протидії пожежам у лісах, природних екосистем і сільгоспугідь у літній період.

 

СЛУХАЛИ:

Олександра МОСТОВОГО – т.в.о. начальника Дністровського РВ ГУ ДСНС України в Чернівецькій області

 

За результатами виступів, з урахуванням обговорення, комісія ВИРІШИЛА:

1. Інформацію т.в.о. начальника Дністровського РВ ГУ ДСНС України у Чернівецькій області Олександра МОСТОВОГО, про заходи щодо запобігання протидії пожежам у лісах, природних екосистем і сільгоспугідь у літній період прийняти до відома.

2. Рекомендувати старостам старостинських округів:

1) Спільно з Дністровським районним відділом поліції ГУНП в Чернівецькій області у період встановлення високого та надзвичайно високого класів пожежної небезпеки ввести тимчасові обмеження на відвідування населенням лісів і в’їзд до них автотранспортних засобів у період встановлення високого та надзвичайно високого класів пожежної небезпеки.

2) Спільно із представниками засобів масової інформації протягом усього пожежонебезпечного періоду організувати проведення рейдових перевірок щодо дотримання відпочиваючими у лісових масивах вимог пожежної безпеки.

3. Дністровському РВ ГУ ДСНС України у Чернівецькій області проводити інформування населення через засоби масової інформації про недопущення спалювання сухої трави та залишків сухої рослинності та про відповідальність за вчинення подібних дій.

4. Контроль за виконанням даних заходів покласти на т.в.о. начальника Дністровського РВ ГУ ДСНС України у Чернівецькій області Олександра МОСТОВОГО.

 

ПО ЧЕТВЕРТОМУ ПИТАННЮ:

 

Про стан утримання захисних споруд цивільного захисту та про стан проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту.

 

СЛУХАЛИ:

Олександра МОСТОВОГО – т.в.о. начальника Дністровського РВ ГУ ДСНС України в Чернівецькій області

 

За результатами виступів, з урахуванням обговорення, комісія ВИРІШИЛА:

1. Інформацію т.в.о. начальника Дністровського РВ ГУ ДСНС України у Чернівецькій області Олександра МОСТОВОГО, про стан утримання захисних споруд цивільного захисту та про стан проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту прийняти до відома.

 

ПО П'ЯТОМУ ПИТАННЮ:

 

Про попередження нещасних випадків під час зимового відпочинку та рибальства на водних об’єктах.

 

СЛУХАЛИ:

Олександра МОСТОВОГО – т.в.о. начальника Дністровського РВ ГУ ДСНС України в Чернівецькій області

 

За результатами виступів, з урахуванням обговорення, комісія ВИРІШИЛА:

  1. Інформацію т.в.о. начальника Дністровського РВ ГУ ДСНС України у Чернівецькій області Олександра МОСТОВОГО, про попередження нещасних випадків під час зимового відпочинку та рибальства на водних об’єктах прийняти до відома.

  2. Дністровському РВ ГУ ДСНС України у Чернівецькій області при можливості проводити роз’яснювальну роботу щодо забезпечення безпечного відпочинку на воді під час зимового відпочинку та рибальства на водних об’єктах.

  3. Рекомендувати старостам старостинських округів:

  4. Проаналізувати місця та причини загибелі людей на водних об’єктах, що мали місце під час зимового відпочинку та рибальства на водних об’єктах та вжити заходів з недопущення загибелі населення у 2023 році;

  5. Проводити роз’яснювальну роботу з населенням з метою недопущення загибелі людей на водних об’єктах територіальної громади.

 

 

Селищний голова, голова комісії з питань ТЕБ та НС

 

 

Богдан ОЛІЙНИК

Головний спеціаліст з питань оборонної, мобілізаційної роботи відділу з питань оборонної, мобілізаційної роботи та цивільного захисту селищної ради, секретар комісії з питань ТЕБ та НС

 

 

 

 

 

Сергій ШВАБ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь