Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РОЗПОРЯДЖЕННЯ №298-од від 14 листопада 2023 року

Дата: 20.11.2023 10:11
Кількість переглядів: 33

УКРАЇНА

КЕЛЬМЕНЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

смт Кельменці

14 листопада 2023 року                                                                   298-од

 

Про затвердження Положення та складу робочої групи з розробки проєкту Стратегії розвитку Кельменецької селищної територіальної громади

 

З метою організації розробки проєкту Стратегії розвитку Кельменецької  селищної територіальної громади на 2024-2027 роки, відповідно до Закону України «Про засади державної регіональної політики», Наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 21.12.2022 № 265 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо порядку розроблення, затвердження, реалізації, проведення моніторингу та оцінювання реалізації стратегій розвитку територіальних громад», Державної стратегії регіонального розвитку України на 2021-2027 роки та Стратегії регіонального розвитку Чернівецької області на 2021-2027 роки, керуючись пунктами 1, 2, 7, 19, 20 частини 4 статті 42, частиною 8 статті 59 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Затвердити Положення про робочу групу з розробки проєкту Стратегії розвитку Кельменецької селищної територіальної громади, додаток 1.

  2. Затвердити склад робочої групи з розробки проєкту Стратегії розвитку Кельменецької селищної територіальної громади, додаток 2.

  3. Відповідальним структурним підрозділом з організації процесу підготовки проєкту Стратегії розвитку Кельменецької селищної територіальної громади на 2024-2027 роки визначити відділ економічного розвитку та залучення інвестицій Кельменецької селищної ради.

  4. Розпорядження селищного голови №139-од від 21липня 2021 року «Про затвердження Положення та складу робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку Кельменецької селищної територіальної громади» визнати таким, що втратило чинність.

  5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Станіслава ГРУБОГО.

 

Селищний голова

Богдан ОЛІЙНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь