Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З початку року на Буковині роботу зайшли 263 переселенці

Дата: 21.11.2023 09:23
Кількість переглядів: 72

 В цьому році фахівці Чернівецького обласного центру зайнятості допомогли знайти роботу для 263 ВПО.

«З початку року до служби зайнятості надійшла інформація про майже 6 тисяч пропозицій роботи від роботодавців, більшість з них зосереджені саме у Чернівецькому районі», - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Найбільша кількість, а  це 158 працевлаштованих у Чернівецькому районі. Роботу зайшли менеджери, касири, адміністратори, бухгалтери, лікарі, економісти, а також працюють за тими професіями, які не потребують додаткових компетенцій та вмінь.

У Дністровському районі – 58 ВПО знайшли роботу. Вони працюють монтажниками зв'язку, пекарями, вчителями закладів загальної середньої освіти, робітниками фермерського господарства.

У Вижницькому районі переселенці працюють касирами, швачками, робітниками з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями.

Нагадаємо, за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, роботодавці можуть отримати компенсацію мінімальної заробітної плати. З порядком отримання такої компенсації можна ознайомитися на сайті Державного центру зайнятості https://www.dcz.gov.ua/storinka/kompensaciya-za-vpo або за телефоном 0372950211 проконсультують фахівці Чернівецького обласного центру зайнятості.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь