Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урок безпеки

Дата: 08.11.2023 15:34
Кількість переглядів: 130

Сьогодні, в рамках «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності», спільно зі старшим інспектором ЮП СП Дністровського РВП ГУНП в Чернівецькій області, капітаном поліції Павлом ЗАРИШНЯКОМ, головним інспектором Дністровського РВ ГУДСНС, майором служби цивільного захисту Павлом СНОЗИКОМ, спеціалістом з питань безпеки в освітньому середовищі відділу освіти, культури та спорту селищної ради Тетяною Повержук проведено «Урок безпеки» для учнів 1-4 класів Ленковецького НВК.

Під час зустрічі наймолодшим школярам школи фахівці розповіли про основні правила поведінки в школі, як діяти під час сигналу повітряної тривоги, нагадали важливі правила дорожнього руху та правила пожежної безпеки. Учасники заходу переглянули відео повчального змісту на дану тематику. Також дітям розповіли про необхідність носіння світловідбивних елементів у темну пору доби, щоб бути помітними для водіїв транспортних засобів.

Наприкінці зустрічі учні отримали від правоохоронця та рятувальника світловідбивні браслети та буклети. А охочі змогли посидіти у службовому автомобілі та зробити фото на пам'ять.

Головний спеціаліст з питань безпеки в освітньому середовищі відділу освіти, культури та спорту селищної ради Тетяна ПОВЕРЖУК.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь