Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Анастасія Ворожбитюк призерка у Всеукраїнському конкурсі есе та малюнків «Я маю право на життя»

Дата: 20.10.2023 12:52
Кількість переглядів: 128

#ТАЛАНОВИТА_КЕЛЬМЕНЕЧЧИНА

Навчальним науковим інститутом права та політології Українського державного університету імені Михайла Драгоманова за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства молоді та спорту України у травні-вересні 2023 року проведено Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю право на життя».

Метою конкурсу є привернення уваги до порушених прав українських дітей і молоді, які постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України, розвитку відносин у різних сферах суспільного життя, поширення європейських цінностей, демократичних принципів державного устрою.

У заході взяли участь понад 2000 учасників з усіх регіонів України,серед яких журі конкурсу визначило 100 переможців і призерів.

Призером Всеукраїнського конкурсу есе та малюнків «Я маю право на життя» стала учениця 11 класу Середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Бабин Кельменецької селищної ради Дністровського району Чернівецької області Ворожбитюк Анастасія Сергіївна, яка нагороджена Дипломом ІІ ступеня.

Церемонія нагородження відбулася 29 вересня 2023 року на базі Українського державного університету імені Михайла Драгоманова у м. Києві.

Анастасія народилась 9 грудня 2006 року в мальовничому селі Бабин Дністровського району Чернівецької області. Із дитинства дівчинка любила малювати, а згодом вступила на навчання до Кельменецької художньої школи, до викладача Діни Зосієвни Андрущак.

За роки навчання у художній школі зарекомендувала себе як творча, талановита та відповідальна особистість. У 2022 році закінчила художню школу із відзнакою.

Також Настя є активною учасницею міжнародних, всеукраїнських, обласних і районних конкурсів та виставок, де отримує найвищі нагороди: дипломи та почесні грамоти. Вона мріє навчатися у вищих мистецьких освітніх закладах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь