Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Жоден добрий вчинок, навіть, здавалося б, не дуже великий, ніколи не витрачається даремно!

Дата: 19.10.2023 17:24
Кількість переглядів: 304

#Разом _до_Перемоги

Донецький напрямок! Почергово, міняючи напрямки, наші Волонтери навідують наших Захисників, передають їм іменні передачі та передачі, які небайдужі краяни, підприємці, працівники закладів та установ громади щиро підготували, в знак вдячности Воїнам-Землякам. І насамперед приємно, що до таких акцій доєднуються дітки молодшої та старшої ланок навчальних закладів краю!

За дорученням селищного голови Богдана ОЛІЙНИКА, висловлюю вдячність працівникам та батькам вихованців ЗДО №1 "Колосок", директор Людмила КОЗЯРСЬКА, викладачам, майстрам-кухарям та учням Кельменецького професійного ліцею, директор Ярослав ЧУРА, учням та вчителям Кельменецького ліцею-опорного закладу, директор Віталій РИБЧИНСЬКИЙ, колективу селищної ради, працівникам Кельменецького бюро з безоплатної вторинної правової допомоги, начальник Юлія ОЛІЙНИК, жителям Бурдюзького старостинського округу, староста Алла ГУЛЬКО, працівникам клубних установ Кельменецької селищної ради.

Висловлюємо щиру подяку жителям Кельменецької громади: з смт Кельменців Олександрі ЛАЗУРКО, Сергію СВІТЛОМУ, Костянтину ХОЛЯВЧУКУ, Євгенії СЛИВЦІ, Віктору КУШНІРУ, Олександру ДМИТРЮКУ, Валентину ВИШИНСЬКОМУ, сім’ям ГУЙВАНІВ та МОЙСОВИХ; з сіл (Вартиківці) Андрію ПАЛАМАРЧУКУ та Олександру ПЛАКСИВОМУ, (Слобідка) Павлу КИРИЯКУ; (Бернове) Олегу БЕШЛЕЮ та Миколі ФТЕМОВУ; (Бузовиця) Валентину ШТЕФАНКУ, (Мошанець) Валерію ЗАГОРОДІЮ, а також жительці села Сучевени Чернівецького району Оксані СУЧЕВАН.

Дякуємо й приватним підприємцям: з Кельменців Василю ТРЕБИКУ, Володимиру ЛОНЧИНІ, Раїсі ГЕРЦУН, подружжю Валерію й Людмилі МАНЧУЛ та колективу магазину "Господарський", з села Вартиківці Віктору УСАТОМУ.

Для поїздки перш за все потрібен транспорт і пальне. Тож вже вкотре безвідмовно, Олександр ЧВАРЮК надав транспорт, а фермери Денис ІЛАШ, Володимир КРУГЛИЙ, Борис ЧОРНИЙ, Віталій ПОТЕРЕЙКО та Борис КОЦМАНА (ЗС ст. Ларга) - бензин .

Добрі Люди! Хай ваш небайдужий та щирий вклад у наближення Перемоги вертається вам сторицею! Нехай і надалі Бог дає вам здоров’я, миру, добра, силу і витримку у ваших справах!

З повагою Алла ІЛАШ - директор пункту прийому і видачі гуманітарної допомоги Кельменецької ТГ


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь