Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Жоден добрий вчинок, навіть, здавалося б, не дуже великий, ніколи не витрачається даремно!

Дата: 19.10.2023 17:24
Кількість переглядів: 324

#Разом _до_Перемоги

Донецький напрямок! Почергово, міняючи напрямки, наші Волонтери навідують наших Захисників, передають їм іменні передачі та передачі, які небайдужі краяни, підприємці, працівники закладів та установ громади щиро підготували, в знак вдячности Воїнам-Землякам. І насамперед приємно, що до таких акцій доєднуються дітки молодшої та старшої ланок навчальних закладів краю!

За дорученням селищного голови Богдана ОЛІЙНИКА, висловлюю вдячність працівникам та батькам вихованців ЗДО №1 "Колосок", директор Людмила КОЗЯРСЬКА, викладачам, майстрам-кухарям та учням Кельменецького професійного ліцею, директор Ярослав ЧУРА, учням та вчителям Кельменецького ліцею-опорного закладу, директор Віталій РИБЧИНСЬКИЙ, колективу селищної ради, працівникам Кельменецького бюро з безоплатної вторинної правової допомоги, начальник Юлія ОЛІЙНИК, жителям Бурдюзького старостинського округу, староста Алла ГУЛЬКО, працівникам клубних установ Кельменецької селищної ради.

Висловлюємо щиру подяку жителям Кельменецької громади: з смт Кельменців Олександрі ЛАЗУРКО, Сергію СВІТЛОМУ, Костянтину ХОЛЯВЧУКУ, Євгенії СЛИВЦІ, Віктору КУШНІРУ, Олександру ДМИТРЮКУ, Валентину ВИШИНСЬКОМУ, сім’ям ГУЙВАНІВ та МОЙСОВИХ; з сіл (Вартиківці) Андрію ПАЛАМАРЧУКУ та Олександру ПЛАКСИВОМУ, (Слобідка) Павлу КИРИЯКУ; (Бернове) Олегу БЕШЛЕЮ та Миколі ФТЕМОВУ; (Бузовиця) Валентину ШТЕФАНКУ, (Мошанець) Валерію ЗАГОРОДІЮ, а також жительці села Сучевени Чернівецького району Оксані СУЧЕВАН.

Дякуємо й приватним підприємцям: з Кельменців Василю ТРЕБИКУ, Володимиру ЛОНЧИНІ, Раїсі ГЕРЦУН, подружжю Валерію й Людмилі МАНЧУЛ та колективу магазину "Господарський", з села Вартиківці Віктору УСАТОМУ.

Для поїздки перш за все потрібен транспорт і пальне. Тож вже вкотре безвідмовно, Олександр ЧВАРЮК надав транспорт, а фермери Денис ІЛАШ, Володимир КРУГЛИЙ, Борис ЧОРНИЙ, Віталій ПОТЕРЕЙКО та Борис КОЦМАНА (ЗС ст. Ларга) - бензин .

Добрі Люди! Хай ваш небайдужий та щирий вклад у наближення Перемоги вертається вам сторицею! Нехай і надалі Бог дає вам здоров’я, миру, добра, силу і витримку у ваших справах!

З повагою Алла ІЛАШ - директор пункту прийому і видачі гуманітарної допомоги Кельменецької ТГ


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь