Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За честь, за славу, за волю

Дата: 29.09.2023 14:55
Кількість переглядів: 420

Напередодні державного свята – Дня захисників та захисниць України, у Кельменецькому центральному будинку народної творчості та дозвілля відбулись урочистості та концертна програма «За честь, за славу, за волю».

Хвилиною мовчання згадано усіх, хто віддав своє життя за свободу та незалежність України.

Заступник селищного голови Станіслав ГРУБИЙ привітав усіх із прийдешнім святом та побажав мирного неба та найшвидшої перемоги, а нашим захисникам та захисницям сил, витримки та Божої опіки.

Свої творчість дарували: учасники танцювальної школи «Подих танцю» (керівники Наталя КОРНІЙ та Олена БУРДЕЙНА-ФІЛІПЕЦЬ), Анна ПАУК, народний аматорський вокальний ансамбль «Журавка» Кельменецького ЦБНТД (керівник Вікторія РАРЕНКО), Леся КАТЕРИНЧУК, колектив сучасного танцю «Натхнення» (керівник Світлана ЦВИНТАРНА), Тетяна ДАНИЛЮК, Ансамбль пісні і танцю «Розмай» (керівник Микола ГАНІН) та його колектив-супутник (керівник Альона СТРЕЛЬЧУК), Ангеліна ВЕРЛАН, Яна БИХОВСЬКА, жіночий склад колективу народного танцю «Розмай» (керівник Володимир ПАЛАМАРЧУК), Роман ДВОРСЬКИЙ та Олексій БАБИН. До уваги глядачів відтворені театралізовані композиції «Лист козаків» та фрагмент фольклорного дійства «Клака».

Бажаючі мали можливість придбати різноманітні смаколики на благодійній ярмарці, які приготували клубні працівники громади. Зібрані кошти підуть на підтримку воїнів ЗСУ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь