Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Побудова інклюзивного суспільства

Дата: 08.09.2023 15:39
Кількість переглядів: 506

Побудова інклюзивного суспільства

8 вересня на базі відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я селищної ради відбувся третій тренінг в рамках проєкту «Активісти інклюзивних громад» на тему "Амбасадори безбар'єрності" за підтримки European Endowment For Democracy.

Тренінг "Амбасадори безбар'єрності" — це потужний навчальний інструмент, розроблений для тих, хто прагне створити та розвивати суспільство, що буде доступним та комфортним для кожного/-ої.

«Забезпечення вільного доступу і можливості переміщення в різних об’єктах громадського користування є важливим фактором подолання безпорадності та побудови інклюзивного суспільства», - наголосила у ході заходу тренерка Марія Нікітіна - експертка із безбар‘єрності та голова ГО «Чернівецьке об‘єднання «Захист».

Що таке маломобільні групи та для чого будувати інклюзивне суспільство, культура спілкування або як реагувати на осіб з інвалідністю, безбар’єрність - політика держави та впливи на побудову безбар’єрності - теми тренінгу, що активно обговорювалися учасниками заходу.

Наталя Драганенко - головний спеціаліст селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь