Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася серпнева нарада педагогічних працівників закладів освіти Кельменецької селищної ради

Дата: 30.08.2023 15:44
Кількість переглядів: 225

30 серпня 2023 року відбулася серпнева нарада педагогічних працівників закладів освіти Кельменецької селищної ради, у якій традиційно взяли участь керівники та педагоги закладів освіти селищної ради. Метою проведення наради стало висвітлення найактуальніших питань розвитку освіти у нашій громаді.

Хвилиною мовчання вшановано Героїв, які полягли у бою з ворогом за незалежність України.

Із вітальним словом до присутніх звернувся начальник Дністровської РВА Віталій ЯКУБЕНКО.

Пленарна частина розпочалася розширеною доповіддю начальника відділу освіти, культури та спорту селищної ради Василя КАЧАНА. Керівником освітян детально проаналізовано підсумки роботи навчальних закладів громади у 2022/2023 навчальному році та окреслено завдання на новий 2023/2024 навчальний рік у контексті сучасного стану і перспектив розвитку освіти в Кельменецькій громаді. Із структурою роботи на наступний навчальний рік освітян ознайомила головний спеціаліст Тетяна ГАРЮК. А також наголошено на розробку заходів безпеки у закладах освіти головним спеціалістом Тетяною ПОВЕРЖУК.  Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Микола ДОВГАНЬ, привітав учасників наради, подякував за якісну підготовку закладів освіти, побажав наснаги та успіхів у роботі в новому навчальному році.

Голова об’єднаної організації профспілки працівників освіти і науки України Кельменецької ТГ, Лівинецької ТГ Таїсія ПАЛАМАР та начальник відділу освіти, культури та спорту селищної ради Василь Качан тепло привітали молодих спеціалістів: Юлію ВОЗНЯК, педагога-організатора Бурдюзького НВК, Олександру ПЕТРОВУ, вчителя англійської мови Кельменецького ліцею-опорного закладу, Тараса ХОМЕНКА, вчителя інформатики Кельменецького ліцею-опорного закладу, та вчителів-наставників пам’ятними подарунками і квітами. А наприкінці зустрічі найактивніших педагогів закладів освіти селищної ради нагороджено грамотами Кельменецької селищної ради.

Провели захід креативні ведучі Інна СТАШКЕВИЧ та Олексій БАБИН. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь