Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ – ШЛЯХ ДО НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Дата: 24.08.2023 16:46
Кількість переглядів: 201

24 серпня 2023 року у Кельменецькому центральному будинку народної творчості та дозвілля відбулись урочистості з нагоди 32-ої річниці проголошення незалежності України та святкова концертна програма «З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ – ШЛЯХ ДО НЕЗАЛЕЖНОСТІ», яка розпочалась із хореографічної композиції «Історичний калейдоскоп незалежності».

Хвилиною мовчання вшановано усіх, хто віддав життя за Україну.  

До присутніх звернувся селищний голова Богдан ОЛІЙНИК, який у своєму виступі акцентував увагу про ціну, яку ми платимо задля збереження незалежності: як людських життів, так і зруйнованих територій. Щоб кожен із нас не забував ціну прийдешньої перемоги.

Аматорський ансамбль пісні і танцю «Розмай» (керівник Володимир ПАЛАМАРЧУК), що складається з трьох формувань: вокального ансамблю (керівник Микола ГАНІН), оркестру народних інструментів (керівник Олексій БАБИН) та хореографічного колективу супутник БНТД с. Комарів( керівник Альона СТРЕЛЬЧУК, директор Світлана КОСТЮК) продемонстрував глядачам концертну програму, яка виконувалась на XXXIV Міжнародному фестивалі "Буковинські зустрічі" у Польщі. А також: колектив сучасного танцю «Мрія» БК села Ленківці (керівник Наталя КОРНІЙ), хореографічний дует у складі Влади СПАСИК та Дмитра МУСОРІВСЬКОГО, вихованців танцювальної школи «Подих танцю».

Наприкінці, аматори сцени та присутні заспівали «Ой лузі червона калина». Ведучі Дарина СТАНІШЕВСЬКА та Олексій БАБИН побажали усім гарного настрою, віри та мирного неба.

У фойє розмістилась благодійна ярмарка на підтримку воїнів ЗСУ, на якій кожен бажаючий міг придбати  різноманітні смаколики, приготовані господинями, працівницями клубних установ громади. Діяли тематичні виставки робіт учнів Кельменецької художньої школи та книжкова виставка, яку підготували працівники Кельменецької ЦБС. Галина ШВЕЦЬ та Ельвіра МАЗУР робити благодійні макіяжі у стилі аквагриму.

Переможного миру нам усім!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь