Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!

Дата: 22.08.2023 12:56
Кількість переглядів: 110

Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» вже більше 23 років розробляє і втілює дієві програми впровадження змін. Основні напрямки діяльності організації є: активізація мешканців громад, розширення участі людей в ухваленні суспільно важливих рішень; розвиток активної життєвої позиції та творчого потенціалу, професійна орієнтація; впровадження програм з працевлаштування, відкриття власної справи, підвищення економічної спроможності населення.

Наразі, у межах програми “Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес” планується проведення онлайн заходу “Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!” для молодих людей у віці 16-35 років та мешканців Чернівецької області, що відбудеться 30 серпня 2023 року в форматі онлайн з 11:00 до 14:00.

Захід передбачає ознайомлення молоді та мешканців області з провідними українськими та міжнародними підприємствами - презентація напрямків діяльності підприємств, ознайомлення з умовами та критеріями працевлаштування, проходження співбесід з представниками HR-відділів компаній-учасників онлайн заходу “Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!”.

Захід складається з двох частин:

Основний захід - презентація напрямків діяльності потенційних українських та міжнародних компаній-роботодавців для учасників, висвітлення умов працевлаштування, тощо.

Паралельний захід - проходження співбесіди з представником HR-відділу. Попередньо реєструючись на захід, учасник або учасниця може обрати з переліку компанію, до якої бажає працевлаштуватись. Список потенційних претендентів на проходження співбесіди HR-спеціалісту компанії-учасника надається заздалегідь для ознайомлення з кандидатами та відбору найбільш відповідних кандидатур.

Зареєструватися для участі  у заході можна за лінком https://forms.gle/fVCbba5JrYYL5V5t9 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 

 

.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь