Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щоб не залишилося жодної дитини, яка перебуває поза сімейними формами виховання

Дата: 11.08.2023 14:32
Кількість переглядів: 401

11 серпня 2023 року відбулася зустріч субʼєктів соціальної роботи. «Щоб не залишилося жодної дитини, яка перебуває поза сімейними формами виховання», - таке бачення Міністерки соціальної політики Оксани ЖОЛНОВИЧ. «І таке ж бачення субʼєктів соціальної роботи на місцях», - сказала Людмила ПОПОВИЧ, директорка Кельменецького селищного центру соціальних служб.

Дмитро ДМИТРУК, директор КНП «Кельменецький районний центр первинно-медичної допомоги» наголосив на дотриманні якісної взаємодії в роботі з сімʼями, які опинилися в складних життєвих обставинах. Обговорено питання захисту прав дітей з вразливих категорій сімей. Марина МОЛДОВАН, головний спеціаліст служби у справах дітей, наголосила на неприпустимість жорстокого поводження з дітьми.

З субʼєктами обговорено механізми забезпечення надання базових соціальних послуг особам/сім’ям відповідно до їх потреб, вжиття заходів до надання інших соціальних послуг таким особам/сім’ям в територіальній громаді.

Людмила ПОПОВИЧ - директор Кельменецького селищного центру соціальних служб

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь