Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відвідано музеї історії села

Дата: 06.07.2023 17:25
Кількість переглядів: 169

Для чого потрібні музеї? Щоб знання нам давати, відвідуючи їх. Ми будемо про все на світі знати: побут, релігію, мистецтво та історію Землі. Відкриваються музеї, щоб дізнатися, що ми все могли.

Сьогодні, 06 липня, комісія відділу освіти, культури та спорту Кельменецької селищної ради в складі: Василя КАЧАНА -начальника відділу, Олени КУШНІР - головного спеціаліста, Алли ІЛАШ - директора ЦБНТД та куратора музейної справи Ірини ДАНЧУК - завідувачки відділу науково-методичної роботи ЧОКМ відвідала музеї сіл: Нелипівці (приміщення школи), Лукачівка (приміщення сільської ради та приватна садиба Михайла ТКАЧА), Новоселиця (приміщення Будинку культури).

В ході робочого візиту визнано, що роботу музеїв необхідно покращувати, збирати більше історичних інформацій та експонатів для ознайомлення й вивчення, більше залучати місцевих жителів та гостей для реалізації проєкту в громаді "Туристична привабливість". Та з огляду на те, що працівники музеїв працюють на громадських засадах, роботу музейної справи оцінено задовільно. Представники комісії надали методичну допомогу та пообіцяли музейникам розробити рекомендації щодо покращення та відновлення "Музеїв історії села".

Олена КУШНІР - головний спеціаліст селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь