Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Молюсь за тебе, Україно!

Дата: 28.06.2023 16:32
Кількість переглядів: 223

28 червня 2023 року у Кельменецькому центральному будинку народної творчості та дозвілля відбулися урочистості та концертна програма «Молюсь за тебе, Україно!», присвячена Дню Конституції України. Захід розпочався із хвилини мовчання за загиблими та невинноубієнними у війні. Опісля, до присутніх звернувся заступник селищного голови Станіслав ГРУБИЙ, який у своєму виступі зазначив: «Основний закон нагадує нам, що кожен громадянин має право на гідне життя, свободу слова та вільний розвиток. Оберігаймо її, як і нашу незалежність».

В урочистій частині відбулось нагородження представників різних структурних підрозділів селищної ради, волонтерів, підприємців тощо.

В концертній програмі свою творчість дарували: учні Кельменецького ліцею «Джура», вокальний колектив ДЮЦу, колектив сучасного танцю «Каприз», вокальний ансамбль ЦБНТД, учасники танцювальної школи «Подих танцю», колектив-супутник народного танцю «Розмай» БНТД с. Комарів, Євген СУШКО, народний аматорський вокальний ансамбль «Журавка» Кельменецького ЦБНТД, Яна БИХОВСЬКА, Роман ДВОРСЬКИЙ, Олексій БАБИН і Марійка КАЧАН.

У фойє Кельменецького ЦБНТД розмістилась благодійна ярмарка, де всі охочі мали можливість придбати різноманітні смаколики. Захід проходив на підтримку воїнів ЗСУ,

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь