Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Молюсь за тебе, Україно!

Дата: 28.06.2023 16:32
Кількість переглядів: 235

28 червня 2023 року у Кельменецькому центральному будинку народної творчості та дозвілля відбулися урочистості та концертна програма «Молюсь за тебе, Україно!», присвячена Дню Конституції України. Захід розпочався із хвилини мовчання за загиблими та невинноубієнними у війні. Опісля, до присутніх звернувся заступник селищного голови Станіслав ГРУБИЙ, який у своєму виступі зазначив: «Основний закон нагадує нам, що кожен громадянин має право на гідне життя, свободу слова та вільний розвиток. Оберігаймо її, як і нашу незалежність».

В урочистій частині відбулось нагородження представників різних структурних підрозділів селищної ради, волонтерів, підприємців тощо.

В концертній програмі свою творчість дарували: учні Кельменецького ліцею «Джура», вокальний колектив ДЮЦу, колектив сучасного танцю «Каприз», вокальний ансамбль ЦБНТД, учасники танцювальної школи «Подих танцю», колектив-супутник народного танцю «Розмай» БНТД с. Комарів, Євген СУШКО, народний аматорський вокальний ансамбль «Журавка» Кельменецького ЦБНТД, Яна БИХОВСЬКА, Роман ДВОРСЬКИЙ, Олексій БАБИН і Марійка КАЧАН.

У фойє Кельменецького ЦБНТД розмістилась благодійна ярмарка, де всі охочі мали можливість придбати різноманітні смаколики. Захід проходив на підтримку воїнів ЗСУ,

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь