Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вихованці Кельменецького ДЮЦ, учні Новоселецького НВК (середня вікова група) призери обласного етапу Всеукраїнської дитячо–юнацької військово–патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – 2023

Дата: 22.06.2023 13:01
Кількість переглядів: 211

20 червня 2023 року в м. Чернівці відбувся ІI (обласний) етап Всеукраїнської дитячо–юнацької військово–патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – 2023,

Кельменецьку ТГ представляв рій "Патріот" – вихованці Кельменецького ДЮЦ, учні Новоселецького НВК (середня вікова група). Керівники: Валентина ПЛАТОН, Іван ПЛАТОН.

Під час змагань рій проявив свої вміння, навички та вправність у випробуваннях: "Впорпяд", "Пластун", "Метання гранати на точність", "Стрільба з пневматичних гвинтівок". Рій звітував про виконану роботу впродовж року в рамках проєкту "Добре діло".

За підсумками рій "Патріот"" – вихованці Кельменецького ДЮЦ, учні Новоселецького НВК (середня вікова група) здобув 5 загальнокомандне місце з 10 команд та 2 місце за проект "Добре діло", 3 місце за конкурси: "Метання гранати" та "Пластун". Щира подяка за допомогу в підготовці: Валентину САЛАГОРУ (директор Новоселецького НВК), Віталію ГУРІ (керівник гуртка "Пішохідний туризм").

Участь у змаганнях відбулася за сприяння селищного голови Богдана ОЛІЙНИКА та начальника відділу освіти, культури та спорту Кельменецької селищної ради Василя КАЧАНА.

Вітаємо переможців змагань! Бажаємо нових досягнень та перемог!

Щиро дякуємо Збройним Силам України за можливість зібратися та змагатися у дружньому козацькому колі.

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь