Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Учні Кельменецького ліцею-опорного закладу(старша вікова група) призери обласного етапу Всеукраїнської дитячо–юнацької військово–патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – 2023

Дата: 22.06.2023 12:57
Кількість переглядів: 288

З 16 по 18 червня 2023 року в м. Чернівці відбувся ІI (обласний) етап Всеукраїнської дитячо–юнацької військово–патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – 2023, який проводився з метою виховання громадян-патріотів, захисників державної незалежності та територіальної цілісності України як високоморальних особистостей, які плекають українські традиції, духовні цінності, володіють відповідними знаннями, вміннями та навичками, здатні реалізувати свій потенціал в умовах сучасного суспільства.

Кельменецьку громаду представляв рій: "Звитяга" – учні Кельменецького ліцею-опорного закладу(старша вікова група), керівники: Марина ВЛАСОВА, Василь ОЗОРОВИЧ.

Під час змагань рій змагався в різноманітних конкурсах: "Ватра", "Впоряд", "Пластун", "Бівак", "Рятівник", "Метання гранати на точність", "Стрільба з пневматичних гвинтівок", споряджували магазин АК набоями, збирали та розбирали АК . Команда звітувала про роботу рою впродовж року в рамках проєкту "Добре діло". Рій гідно показав свою силу, навички та вміння.

За підсумками рій "Звитяга" – учні Кельменецького ліцею-опорного закладу(старша вікова група) здобув 6 загальнокомандне місце з 11 команд та 3 місце за конкурс "Рятівник". Щира подяка за допомогу в підготовці: Оксані ДЕРЕВ’ЯНКО (хореограф), Василю ТКАЧУ (вчитель ЗУ), Івану ГУМЕНЮКУ ( вчитель фізичного виховання), Віталію ГУРІ (керівник гуртка "Пішохідний туризм").

Участь у змаганнях відбулася за сприяння селищного голови Богдана ОЛІЙНИКА та начальника відділу освіти, культури та спорту Кельменецької селищної ради Василя КАЧАНА.

Вітаємо переможців змагань! Бажаємо нових досягнень та перемог!

Щиро дякуємо Збройним Силам України за можливість зібратися та змагатися у дружньому козацькому колі.

Фото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь