Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійний фестиваль для людей з інвалідністю «На крилах надій»

Дата: 21.06.2023 14:03
Кількість переглядів: 202

20 червня у Кельменецькому центральному будинку народної творчості та дозвілля відбувся благодійний фестиваль для людей з інвалідністю «На крилах надій».

Захід розпочався із літературно-хореографічної композиції «Крила надій», у якій, окрім учасників аматорських колективів НД села Бузовиця, взяли участь Олександра НІКІТЮК і Анна ТЮТЮННИК, переселенка із Слов’янська.

У теплій, затишній атмосфері на імпровізованій сцені учасники фестивалю демонстрували свої таланти у театрально-розмовному, пісенному, хореографічному та музичному жанрах. Усі охочі мали змогу побувати на виставці творів декоративно-ужиткового мистецтва.

До присутніх звернулися начальник відділу освіти, культури і спорту Кельменецької селищної ради Василь КАЧАН, голова Громадської організації осіб з інвалідністю Антоніна АДАЩУК.

Свою творчість дарували Віолета та Іван БИНДИ, Наталя СТАСЮК, Наталя ШЕВЧУК, Марія ГЕРМАН та Марія ТКАЧ. Ніна МОРГУЛЯК, Марія КАЩУК, Наталя ХОХУЛЯК, Анна МІКІРІН, Євген СУШКО, переселенець із Слов’янська, що наразі проживає селі Бурдюг.

Власні творчі доробки презентували Антоніна АДАЩУК, Інна КОЗИЦЬКА, Марія ТКАЧ та Євген ГАРАБАЖІЙ.

Приємним сюрпризом для присутніх стали виступи: дуету «А ми удвох» у складі Миколи ГАНІНА і Володимира ПАЛАМАРЧУКА, Яни БИХОВСЬКОЇ, хореографічного дуету «Каприз» у складі Тетяни ОЛІЙНИК і Владислава ЛОПАТКА ДЮЦу (керівник Аліна ЯСЕНЧУК), учасників танцювальної школи «Подих танцю»: гурти «Відродження» і «Альянс», дует «Чорне і біле» у складі Анастасії СЛИВКИ і Павла САВ’ЮКА (хореограф Наталія КОРНІЙ; тренер Олена БУРДЕЙНА).

Усіх учасників нагороджено грамотами, подяками, а також вручено продуктові пакети.

Кращі представлять нашу громаду на обласному рівні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь