Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Усе бере від Матері початок

Дата: 15.05.2023 15:54
Кількість переглядів: 146

Мама – перше слово, яке ми вимовляємо в житті.  Тільки у мами найласкавіші руки, найніжніша посмішка і саме любляче серце. Найсвітліше почуття в світі то є материнська любов. Мама  це найдорожча людина у нашому житті, вона може замінити всіх, але ніхто нам не замінить мами.

Для вшанування всіх мам в світі існує добре й зворушливе свято — Міжнародний день матері, який відзначають щорічно в другу неділю травня. У цьому році це свято припадає на 14 травня.

На абонементі Кельменецької центральної бібліотеки розгорнуто книжково-ілюстративну виставку «Усе бере від Матері початок» та  проведено літературні читання «Дякую я Богові за МАМУ», під час яких користувачі дізналися про історію свята Дня матері. А також зачитували уривки прози та зворушливі вірші про маму.

Вітаємо всіх мам на світі з цим прекрасним святом! Бажаємо, щоб кожна мати почула сьогодні слова подяки. Нехай серце кожної з вас буде зігріте ніжністю рідних дітей і нехай ваші материнські серця не знають смутку! Міцного вам здоров’я та довгих років життя, любі наші мами!

Ніна Бабина – провідний бібліотекар Кельменецької центральної бібліотеки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь