Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради

Дата: 01.01.2022 00:45
Кількість переглядів: 285

Грубий Станіслав Дмитрович — заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, 1987 року народження. Народився та проживає у с. Мошанець тепер Дністровського р-ну Чернівецької області.

Освіта вища. В 2009 році закінчив Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича за спеціальністю “Економіка та підприємництво, облік і аудит”.

Одружений. Виховує доньку.

Займав посади головного бухгалтера Перковецької сільської ради, сільського голови Мошанецької сільської ради.

 

Власов Дмитро Васильович — заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, 1958 р.н. Народився у с. Комарів Кельменецького р-ну Чернівецької області, проживає в Кельменцях.

Освіта вища, в 1986 році закінчив Чернівецький державний університет за спеціальністю “Планування сільського господарства”. У 2004 — Львівський РІДУ при Президентові України за спеціальністю “Державне управління”. За фахом економіст та магістр державного управління.

Одружений.

Працював на різних керівних посадах: заступник, перший заступник голови, голова Кельменецької РДА, голова Кельменецької райради та ін.

 

Довгань Микола Олександрович — заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, 1961 р.н. Народився у с. Вовчинець Кельменецького р-ну Чернівецької області, проживає у с. Новоселиця Дністровського району Чернівецької області.

Освіта вища. В 1982 році закінчив Кам’янець-Подільський педагогічний інститут за кваліфікацією “Вчитель фізичного виховання”. У 2005 році закінчив Подільський державний аграрно-технічний університет за спеціальністю “Облік і аудит”.

Працював на посадах: вчитель, директор Новоселицької ЗОШ Кельменецького району, начальник управління освіти Кельменецької РДА, голова Кельменецької РДА та ін.

 

Дворський Роман Михайлович — заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, 1974 р.н. Народився та проживає у смт Кельменці Чернівецької області.

Освіта вища. У 2001 році закінчив Тернопільську академію народного господарства за спеціальністю “Облік і аудит”. За фахом економіст.

Одружений. Батько трьох дітей.

Працював на різних керівних посадах. Останні: заступник Кельменецького селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, директор Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь