Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Світ. Європа. Україна

Дата: 09.05.2023 17:51
Кількість переглядів: 143

Ми, українці, живемо в самому серці Європи і давно відчуваємо себе її часткою. Україна свідомо обрала свій шлях у Європейську спільноту і своє майбутнє бачить в сім’ї європейських країн.

Раніше День Європи ми щороку відзначали в третю суботу травня, але нещодавно Президент України підписав указ, згідно з яким Україна це свято буде відзначати саме 9 травня.

До Дня Європи у дитячій бібліотеці організовано книжково-ілюстративну виставку «Європа багатолика, близька і велика». Юні користувачі з представлених книг дізнались багато цікавого про Європу – дивовижний континент з багатою історією, а також здійснили віртуальну подорож столицями європейських країн і перевірили свої знання про європейські країни, їхні звичаї, побут та культуру з книгою «Європа – гра».

День Європи – це гарна нагода дізнатися більше про сусідні країни. Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за порогом України, вона починається в серці кожного українця.

Майя Городецька. Кельменецька дитяча бібліотека

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь